lösev

Kocaeli Belediyesinde Yol Asfaltlama Çalışmaları

Eğitim (BH) - BLOK HABER | 31.07.2021 - 10:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 10:10 3124+ kez okundu.
 

Kocaeli Belediyesinde Yol Asfaltlama Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Körfez ilçesi Belen ve Kalburcu köyleri arası yolda asfaltlama çalışması yaptı

 Kocaeli genelindeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına önem veren Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezlerinin yanı sıra köy yollarının da konforlu olması için hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Körfez ilçesinin yollarını adeta nakış gibi yeniden işliyor. Şehir merkezindeki çalışmaların yanı sıra köylerde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Belen ve Kalburcu köyleri arası yolda asfaltlama çalışması yaptı.  BELEN VE KALBURUCU KÖYLERİ ARASI YOLDA ASFALTLAMA Körfez’e bağlı 16 köyün yolları şehir merkezini aratmayacak asfalt yollarla ulaşım olanağına sahip. Körfez Belen ve Kalburcu arası yolu da iklim koşulları ve ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulma ve aşınmalar yapılan asfaltlama çalışması ile giderildi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Körfez ilçesi Belen ve Kalburcu köyleri arası yolda asfaltlama çalışması yaptı

  Kocaeli genelindeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına önem veren Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezlerinin yanı sıra köy yollarının da konforlu olması için hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Körfez ilçesinin yollarını adeta nakış gibi yeniden işliyor. Şehir merkezindeki çalışmaların yanı sıra köylerde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Belen ve Kalburcu köyleri arası yolda asfaltlama çalışması yaptı. 

BELEN VE KALBURUCU KÖYLERİ ARASI YOLDA ASFALTLAMA

Körfez’e bağlı 16 köyün yolları şehir merkezini aratmayacak asfalt yollarla ulaşım olanağına sahip. Körfez Belen ve Kalburcu arası yolu da iklim koşulları ve ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulma ve aşınmalar yapılan asfaltlama çalışması ile giderildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.