lösev

Didimde suç örgütüne operasyon 4 tutuklama

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 19.08.2021 - 04:26, Güncelleme: 19.08.2021 - 04:26 3918+ kez okundu.
 

Didimde suç örgütüne operasyon 4 tutuklama

Didim’de suç örgütüne operasyon 4 tutuklama

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA) - AYDIN’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin suç örgütüne yönelik yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.  Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekipleri, suç örgütünün birden fazla kişiyi tehdit, hakaret, korkutma, silah gösterme gibi eylemlerle kendilerine maddi menfaat sağlamaya çalıştıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, polis ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonda, R.A., H.S., Ş.G. ve E.Ç. gözaltına alınırken, aranan G.Ç.'nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise hassas terazi ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünde sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 4 kişi de tutuklandı.  FOTOĞRAFLI   
Didim’de suç örgütüne operasyon 4 tutuklama

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA) - AYDIN’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin suç örgütüne yönelik yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. 
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekipleri, suç örgütünün birden fazla kişiyi tehdit, hakaret, korkutma, silah gösterme gibi eylemlerle kendilerine maddi menfaat sağlamaya çalıştıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, polis ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonda, R.A., H.S., Ş.G. ve E.Ç. gözaltına alınırken, aranan G.Ç.'nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise hassas terazi ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünde sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 4 kişi de tutuklandı. 

FOTOĞRAFLI 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.