lösev

TARSUS BORSADAN AŞI UYARISI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 21.08.2021 - 09:17, Güncelleme: 21.08.2021 - 09:17 2722+ kez okundu.
 

TARSUS BORSADAN AŞI UYARISI

TARSUS BORSADAN AŞI UYARISI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısında “ Aşı ve Tedbir Açıklaması “ yaptı. Son zamanlarda korona virüs kaynaklı vaka sayılarının yeniden yüksek seviyelere ulaşmasının tedirgin edici olduğuna yer verilen açıklamada “Tüm vatandaşlarımızın sorumlu bireyler olarak tedbirlerini alması ve aşı olarak topluma karşı ödevini yerine getirmesi” hatırlatıldı. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, şu değerlendirmede bulundu: “Yaklaşık bir buçuk yıldır etkisi altında kaldığımız salgın ekonomik, ticari ve sosyal hayatımızı sil baştan değiştirdi. Bir yıla yakın bir süredir etkilerini bilmediğimiz tedavi yöntemlerini sınırlı bildiğimiz bilgilerle salgına karşı direnmeye çalışıyorduk. Ancak bilim insanlarının özverili çalışmaları sayesinde tedavi yöntemleri geliştirildi. Salgını sona erdirebilecek en büyük umut olan aşı devreye girdi. Eğitimden sosyal hayatımıza, ticaretten ekonomiye kadar her safhada geri kalmamak, durmamak noktasında aşı olmazsa olmaz gereklilik haline geldi. Aşı olmak bireysel duyarlılık olduğu kadar aynı zamanda bir toplumsal sorumluluğumuz olmalı. Şu an yeni vakalarımızın ve hastanelerde tedavi gören, yatan hastalarımızın çok büyük bir kısmı ne yazık ki aşısı tamamlanmamış kişilerden oluşuyor. Hatırlarsanız kısıtlama günlerimizi ve yaşananları, geri dönmeyi istemiyoruz. Sevdiklerimizi  korumak için aşı olmamız şart. Aşısız biri için bugün dünden daha riskli! Maske, mesafe, hijyenin yanısıra AŞI olmayı unutmayın. Yersiz kaygılarla sevdiklerimizin hayatını riske atmayalım. Ve en önemlisi “Aşı olduk deyip, Maske Mesafe ve Hijyeni de bırakmayalım.
TARSUS BORSADAN AŞI UYARISI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısında “ Aşı ve Tedbir Açıklaması “ yaptı. Son zamanlarda korona virüs kaynaklı vaka sayılarının yeniden yüksek seviyelere ulaşmasının tedirgin edici olduğuna yer verilen açıklamada “Tüm vatandaşlarımızın sorumlu bireyler olarak tedbirlerini alması ve aşı olarak topluma karşı ödevini yerine getirmesi”
hatırlatıldı. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, şu değerlendirmede bulundu: “Yaklaşık bir buçuk yıldır etkisi altında kaldığımız salgın ekonomik, ticari ve sosyal
hayatımızı sil baştan değiştirdi. Bir yıla yakın bir süredir etkilerini bilmediğimiz tedavi yöntemlerini sınırlı bildiğimiz bilgilerle salgına karşı direnmeye çalışıyorduk. Ancak bilim insanlarının özverili çalışmaları sayesinde tedavi yöntemleri geliştirildi. Salgını sona erdirebilecek en büyük umut olan aşı devreye girdi. Eğitimden sosyal hayatımıza, ticaretten ekonomiye kadar her safhada geri kalmamak, durmamak noktasında aşı olmazsa olmaz gereklilik haline geldi. Aşı olmak bireysel duyarlılık olduğu kadar aynı zamanda bir toplumsal sorumluluğumuz olmalı. Şu an yeni vakalarımızın ve hastanelerde tedavi gören, yatan hastalarımızın çok büyük bir kısmı ne yazık ki aşısı tamamlanmamış kişilerden oluşuyor. Hatırlarsanız kısıtlama günlerimizi ve yaşananları, geri dönmeyi istemiyoruz. Sevdiklerimizi  korumak için aşı olmamız şart. Aşısız biri için bugün dünden daha riskli! Maske, mesafe, hijyenin yanısıra AŞI olmayı unutmayın. Yersiz kaygılarla sevdiklerimizin hayatını riske atmayalım. Ve en önemlisi “Aşı olduk deyip, Maske Mesafe ve Hijyeni de bırakmayalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.