lösev

Eyüboğlu Dönüşümden geçiyoruz uyum önemli

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 24.08.2021 - 12:47, Güncelleme: 24.08.2021 - 12:47 3626+ kez okundu.
 

Eyüboğlu Dönüşümden geçiyoruz uyum önemli

Eyüboğlu Dönüşümden geçiyoruz uyum önemli

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos Ayı Personel Toplantısı Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun da katılımıyla Genel Sekreter Ali Ukav’ın yönetiminde gerçekleştirildi.  Toplantıda yılın 7 aylık dönemi gözden geçirilerek birim performansları değerlendirilirken Meclis Başkanı Eyüboğlu, ekonominin bir dönüşünden geçtiğini ve bu duruma uyum sağlanması gerektiği mesajını da verdi.Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, toplantıda hizmet kalitesini daha da artırmak için çalışanlardan yönetime kadar bir uyum içinde ve ortak sinerji ile hareket edilmesinin önemliliğini vurgularken, ‘’Hepimizin ortak amacı üyelerimizin memnuniyeti üzerine. Bunun için el birliğiyle daha çok çalışıp daha iyi nasıl hizmet verebiliriz noktasında kafa yormamız önemli. Bu uyumu yakaladığımıza inanıyor ve işbirliğinin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Üyelerimizin özellikle içinden geçtiğimiz şu zor dönemlerde yanında olmayı önemsiyoruz. Sorunlarını çözme noktasındaki çabalarımız devam ediyor. Malum ekonomi bir dönüşümden geçiyor. Dünyada ekonomideki konjonktürel yapı değişiyor. Hepimizin bu duruma uygun olarak hazırlanmamız, hizmetlerimizi gözden geçirmemiz ve üyelerimize fayda sağlayacak şekilde iş süreçlerimizi yapılandırmamız gerekiyor. Yeni stratejik planımızın çalışmalarına da bu doğrultuda başladık. Dönüşüm zamanı artık.’’ diye konuştu.Toplantı daha sonra gündem maddeleri ve hedeflerin gözden geçirilmesinin ardından personelin görüş ve önerilerinin dinlenmesi ve alınacak aksiyonların değerlendirilmesiyle sona erdi.
Eyüboğlu Dönüşümden geçiyoruz uyum önemli

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos Ayı Personel Toplantısı Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun da katılımıyla Genel Sekreter Ali Ukav’ın yönetiminde gerçekleştirildi.  Toplantıda yılın 7 aylık dönemi gözden geçirilerek birim performansları değerlendirilirken Meclis Başkanı Eyüboğlu, ekonominin bir dönüşünden geçtiğini ve bu duruma uyum sağlanması gerektiği mesajını da verdi. Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, toplantıda hizmet kalitesini daha da artırmak için çalışanlardan yönetime kadar bir uyum içinde ve ortak sinerji ile hareket edilmesinin önemliliğini vurgularken, ‘’Hepimizin ortak amacı üyelerimizin memnuniyeti üzerine. Bunun için el birliğiyle daha çok çalışıp daha iyi nasıl hizmet verebiliriz noktasında kafa yormamız önemli. Bu uyumu yakaladığımıza inanıyor ve işbirliğinin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Üyelerimizin özellikle içinden geçtiğimiz şu zor dönemlerde yanında olmayı önemsiyoruz. Sorunlarını çözme noktasındaki çabalarımız devam ediyor. Malum ekonomi bir dönüşümden geçiyor. Dünyada ekonomideki konjonktürel yapı değişiyor. Hepimizin bu duruma uygun olarak hazırlanmamız, hizmetlerimizi gözden geçirmemiz ve üyelerimize fayda sağlayacak şekilde iş süreçlerimizi yapılandırmamız gerekiyor. Yeni stratejik planımızın çalışmalarına da bu doğrultuda başladık. Dönüşüm zamanı artık.’’ diye konuştu.Toplantı daha sonra gündem maddeleri ve hedeflerin gözden geçirilmesinin ardından personelin görüş ve önerilerinin dinlenmesi ve alınacak aksiyonların değerlendirilmesiyle sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.