lösev

Erdemli de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Genel (BH) - BLOK HABER | 31.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 31.08.2021 - 09:56 2347+ kez okundu.
 

Erdemli de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı nın 99. Yılı Mersin Erdemli de coşkulu bir şekilde kutlandı

Erdemli Kaymakamı Avni Kula,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyet araçlardan oluşan kortejle kent turu attı.  Coşkuya, vatandaşlar balkonlardan bayrak sallayarak ortak oldu. Üzerinden yıllar geçse de aynı ruh ve heyecanın devam edeceğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 99. yılını coşkulu bir şekilde kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin bağımsızlığının tüm dünyaya ilanıdır. Ben, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Savaşı’mızın bütün kahramanlarını, bu vatan için kanını döken şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, rahmet ve dualarla anıyorum” diye konuştu.
30 Ağustos Zafer Bayramı nın 99. Yılı Mersin Erdemli de coşkulu bir şekilde kutlandı

Erdemli Kaymakamı Avni Kula,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyet araçlardan oluşan kortejle kent turu attı.  Coşkuya, vatandaşlar balkonlardan bayrak sallayarak ortak oldu. Üzerinden yıllar geçse de aynı ruh ve heyecanın devam edeceğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 99. yılını coşkulu bir şekilde kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin bağımsızlığının tüm dünyaya ilanıdır. Ben, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Savaşı’mızın bütün kahramanlarını, bu vatan için kanını döken şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, rahmet ve dualarla anıyorum” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.