lösev

Başkan Kılınç 2021 2022 Eğitim Öğretim Dönemi mesajı yayınladı

Genel (BH) - BLOK HABER | 06.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 06.09.2021 - 11:50 2527+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç 2021 2022 Eğitim Öğretim Dönemi mesajı yayınladı

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 2021 2022 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir yüz yüze eğitimin yapılamadığını belirten Başkan Kılınç: “Maalesef tüm dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle okullarımız kapanmış, öğretmen ve öğrencilerimiz eğitimlerini sınıflarda değil evlerinde dijital ortamlar üzerinden almak zorunda kalmıştı. Uzun bir sürenin ardından bugün okullarımızda çalan ilk ders zili ile öğretmenlerimiz öğrencilerine, öğrencilerimizde okullarına ve öğretmenlerine kavuştu. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız öğrencilerimize ve nesillerimizin mimarı öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. Uzun bir süre sonra yeniden okullarına ve öğretmenlerine kavuşan çocuklarımızın okuldan uzakta geçirdikleri dönemde oluşan açığı kısa sürede kapatacağına ve bu dönemin çocuklarımız için üstün başarı yılı olacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca salgının sona ermediğini hatırlatıyor, öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden covid-19 salgınına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat göstermelerini rica ediyorum. Anamur Belediye Başkanlığı olarak tüm imkânlarımızla eğitim kurumlarımızın ve öğrencilerimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyor, 2021-2022 eğitim öğretim yılında çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum." dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 2021 2022 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir yüz yüze eğitimin yapılamadığını belirten Başkan Kılınç: “Maalesef tüm dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle okullarımız kapanmış, öğretmen ve öğrencilerimiz eğitimlerini sınıflarda değil evlerinde dijital ortamlar üzerinden almak zorunda kalmıştı. Uzun bir sürenin ardından bugün okullarımızda çalan ilk ders zili ile öğretmenlerimiz öğrencilerine, öğrencilerimizde okullarına ve öğretmenlerine kavuştu. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız öğrencilerimize ve nesillerimizin mimarı öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. Uzun bir süre sonra yeniden okullarına ve öğretmenlerine kavuşan çocuklarımızın okuldan uzakta geçirdikleri dönemde oluşan açığı kısa sürede kapatacağına ve bu dönemin çocuklarımız için üstün başarı yılı olacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca salgının sona ermediğini hatırlatıyor, öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden covid-19 salgınına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat göstermelerini rica ediyorum. Anamur Belediye Başkanlığı olarak tüm imkânlarımızla eğitim kurumlarımızın ve öğrencilerimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyor, 2021-2022  eğitim öğretim yılında çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.