lösev

TFF Başkanı Nihat Özdemir İyi bir teknik direktörle anlaşacağız

Spor (BH) - BLOK HABER | 10.09.2021 - 16:21, Güncelleme: 10.09.2021 - 16:21 5584+ kez okundu.
 

TFF Başkanı Nihat Özdemir İyi bir teknik direktörle anlaşacağız

TFF Başkanı Nihat Özdemir İyi bir teknik direktörle anlaşacağız Kafamızda bir isim var

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yeni hoca için çalışmaların sürdüğünü bildirdi, iyi bir hoca geleceğini ifade etti. Şenol Güneş'in ayrılmasıyla Milli Takım'ın başına pek çok hoca yazılmaya başlandı. Löw, Okan Buruk isimleri ön plana çıkmış durumda. TFF Başkanı Nihat Özdemir de yerli, yabancı ayrımı yapmadıklarını söyledi. İşte Özdemir'in açıklamaları: "Şenol Güneş hocamızla dostça ayrıldık. Yeni teknik adam için çalışmalar başladı. Yerli, yabancı ayrımımız yok. Kafamızda bir isim var... İyi bir teknik direktörle anlaşacağız." LÖW İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI Alman teknik adam Joachim Löw'le yapılan ilk temaslar olumsuz sonuçlandı. Ancak basında Löw iddiaları halen ciddiyetini koruyor. Löw'ün ilk sırada olduğu söylentileri var.
TFF Başkanı Nihat Özdemir İyi bir teknik direktörle anlaşacağız Kafamızda bir isim var

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı  Nihat Özdemir, yeni hoca için çalışmaların sürdüğünü bildirdi, iyi bir hoca geleceğini ifade etti. Şenol Güneş'in ayrılmasıyla Milli Takım'ın başına pek çok hoca yazılmaya başlandı. Löw, Okan Buruk isimleri ön plana çıkmış durumda. TFF Başkanı Nihat Özdemir de yerli, yabancı ayrımı yapmadıklarını söyledi. İşte Özdemir'in açıklamaları: "Şenol Güneş hocamızla dostça ayrıldık. Yeni teknik adam için çalışmalar başladı. Yerli, yabancı ayrımımız yok. Kafamızda bir isim var... İyi bir teknik direktörle anlaşacağız." LÖW İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI Alman teknik adam Joachim Löw'le yapılan ilk temaslar olumsuz sonuçlandı. Ancak basında Löw iddiaları halen ciddiyetini koruyor. Löw'ün ilk sırada olduğu söylentileri var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.