lösev

MAVİ-BEYAZLILAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Genel (BH) - BLOK HABER | 14.09.2021 - 13:04, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:08 2462+ kez okundu.
 

MAVİ-BEYAZLILAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

MAVİ-BEYAZLILAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyespor Su Topu Takımı, bugüne kadar elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Mavi-beyazlı başarılı sporcular, Gaziantep’te düzenlenen U17 Kadınlar Federasyon Kupası turnuvasında Türkiye 2.si oldu. Türkiye’nin farklı noktalarından gelen takımların yer aldığı turnuvada başarılı maçlar çıkaran genç sporcular ikincilik derecesiyle kürsüdeki yerini aldı. Turnuvayı ve kazandıkları başarıyı değerlendiren takım antrenörleri Mustafa Savaş ve Ökkeş Türkmen Çiçek, “Yıl boyunca büyük disiplinle çalışıyoruz. Katıldığımız her turnuvada şampiyonluğu hedefliyoruz. Oyuncularımız büyük özveriyle mücadele etti. Hepsini yürekten kutlarız. Amacımız kulübümüzün bünyesinde yetişen başarılı sporcuları milli takıma kazandırmak. Hedeflerimize ilerlemek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MAVİ-BEYAZLILAR TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Hatay Büyükşehir Belediye spor Su Topu Takımı, bugüne kadar elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Mavi-beyazlı başarılı sporcular, Gaziantep’te düzenlenen U17 Kadınlar Federasyon Kupası turnuvasında Türkiye 2.si oldu. Türkiye’nin farklı noktalarından gelen takımların yer aldığı turnuvada başarılı maçlar çıkaran genç sporcular ikincilik derecesiyle kürsüdeki yerini aldı. Turnuvayı ve kazandıkları başarıyı değerlendiren takım antrenörleri Mustafa Savaş ve Ökkeş Türkmen Çiçek, “Yıl boyunca büyük disiplinle çalışıyoruz. Katıldığımız her turnuvada şampiyonluğu hedefliyoruz. Oyuncularımız büyük özveriyle mücadele etti. Hepsini yürekten kutlarız. Amacımız kulübümüzün bünyesinde yetişen başarılı sporcuları milli takıma kazandırmak. Hedeflerimize ilerlemek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.