lösev

TOYGARLI NIN ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 14.09.2021 - 13:06, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:06 2456+ kez okundu.
 

TOYGARLI NIN ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

TOYGARLI NIN ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı ihtiyaçlarını gidermek adına ürettiği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Yağmur yağışları sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı probleminin çözülmesi hat çalışmalarının yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Toygarlı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde yağmur suyu biriken bölgelerdeki sorunu çözmek adına 500’lük koruge borularla yağmur suyu hattı çekildiğini açıkladı. Çalışma ile yağmur suyu hattındaki deşarj verimliliğinin arttırıldığını belirten HATSU, Hatay genelinde var olan altyapı problemlerini tespit etme ve çözüme kavuşturma adına tarama çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti.  
TOYGARLI NIN ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı ihtiyaçlarını gidermek adına ürettiği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Yağmur yağışları sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı probleminin çözülmesi hat çalışmalarının yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Toygarlı Mahallesi Fevzi Çakmak
Caddesi’nde yağmur suyu biriken bölgelerdeki sorunu çözmek adına 500’lük koruge borularla yağmur suyu hattı çekildiğini açıkladı. Çalışma ile yağmur suyu hattındaki deşarj verimliliğinin arttırıldığını belirten HATSU, Hatay genelinde var olan altyapı problemlerini tespit etme ve çözüme kavuşturma adına tarama çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.