lösev

Badminton şampiyonasından madalya ile döndüler

Genel (BH) - BLOK HABER | 14.09.2021 - 15:32, Güncelleme: 14.09.2021 - 15:32 2546+ kez okundu.
 

Badminton şampiyonasından madalya ile döndüler

Badminton şampiyonasından madalya ile döndüler

Badminton Şampiyonası’ndan madalya ile döndüle Badmindon Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan sporculara Çarşamba Havalimanı’nda çiçeklerle karşılama töreni düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin badminton milli sporcuları Anıl Atan ve Miraç Kantar, önemli bir başarıya imza attı. Anıl ve Miraç, 3-12 Eylül tarihleri arasında Slovenya’nın Podcetrtek şehrinde yapılan U17 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda ikili çift erkeklerde Avrupa üçüncülüğü elde etti. Badminton sporunun altın çocukları 34 ülkeden 347 sporcunun yarıştığı U17 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda ülkemizi ve Samsun'u en iyi şekilde temsil eden Anıl ve Miraç, dün akşam Çarşamba Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Keskin : Gurur duyduk Aileleri ve arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanan başarılı sporcular, büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, karşılamada hazır bulundu. Keskin, Anıl Atan ve Miraç Kantar ile gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Demir'e teşekkür Antrenörler Yaşar Kaya ve Ömer Aydoğmuş da, kendilerine her türlü katkı ve desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.  
Badminton şampiyonasından madalya ile döndüler


Badminton Şampiyonası’ndan madalya ile döndüle Badmindon Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan sporculara Çarşamba Havalimanı’nda çiçeklerle karşılama töreni düzenlendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin badminton milli sporcuları Anıl Atan ve Miraç Kantar, önemli bir başarıya imza attı. Anıl ve Miraç, 3-12 Eylül tarihleri arasında Slovenya’nın Podcetrtek şehrinde yapılan U17 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda ikili çift erkeklerde Avrupa üçüncülüğü elde etti. Badminton sporunun altın çocukları 34 ülkeden 347 sporcunun yarıştığı U17 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda ülkemizi ve Samsun'u en iyi şekilde temsil eden Anıl ve Miraç, dün akşam Çarşamba Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Keskin : Gurur duyduk Aileleri ve arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanan başarılı sporcular, büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, karşılamada hazır bulundu. Keskin, Anıl Atan ve Miraç Kantar ile gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Demir'e teşekkür Antrenörler Yaşar Kaya ve Ömer Aydoğmuş da, kendilerine her türlü katkı ve desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.