lösev

Yoldaş Yenişehir Belediyesinde Çok Mutlu

Yenişehir (TG) - TARSUS GAZETESİ | 21.09.2021 - 19:05, Güncelleme: 21.09.2021 - 19:05 4569+ kez okundu.
 

Yoldaş Yenişehir Belediyesinde Çok Mutlu

Yoldaş araba çarpması sonucu yaralandı. Yaraları ağırdı ancak pes etmedi, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit payşaltığı tweet ile Yenişehir belediyesinin yeni maskotu olacağını analadığımız Yoldaş adlı kediyi anlattı. Hayvan sevgisi bir kez daha kazandı. Nice sokak hayvanından farklı olarak Yenişehir belediyesinin himayesesine alınan şanslı Yoldaş kediyi takibe devam edeceğiz. Attığı tweet de Abdullah Özyiğit Yoldaş Kedi olayını şöyle anlattı. ''Araba çarpması sonucu yaralandı. Yaraları ağırdı ancak pes etmedi, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Onu yalnız bırakamazdık, her zaman yanındaydık ve bugün onu makamımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Adını da Yoldaş koyduk, Yoldaş artık bizimle birlikte olacak.'' Hayvan Dostu Yenişehir Belediyesi Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sokak kedileri için kedi evleri yapıyor. Hayvan dostu Yenişehir Belediyesi, sokak kedilerine de sahip çıkıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü kaynak atölyesinde yapılan kedi evleri belediyeye bağlı yeşil alanlara yerleştiriliyor. Yenişehir Belediyesi sokak kedileri için vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçti. Sahipsiz sokak kedilerine, kedi evleri yapan Yenişehir Belediyesi, bu uygulama ile kedileri soğuk ve yağışlı havalardan ve diğer sokak hayvanlarından koruyor. Kedi evleri onlarca kediye ev sahipliği yaparak barınma ihtiyaçlarını karşılayacak. Hayvan dostu Yenişehirli Gülden Demiralp’in de talebini geri çevirmeyen Yenişehir Belediyesi, Demiralp’ın baktığı yaklaşık 25 kedi için korunaklı bir yaşam alanı yaptı. DEMİRALP “BAŞKAN ÖZYİĞİT VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU” Vaktinin çoğunu kedilerle geçiren ve kedi evleri için Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür eden Demiralp, “ Bu kedi evinin şuan ki haline getirilmesi için çok uğraşmıştım. Fakat maalesef olmadı. Yerel seçimlerden önce bu alanın kediler için düzenlenmesi ve etrafının çevrilmesi için Başkanımız Abdullah Özyiğit’e rica ettim ve O da göreve gelirse yapacağının sözünü vermişti. Göreve gelmesinin hemen ardından sokak hayvanları için bu yaşam alanını düzenletti. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyorum. Kediler için bu alanı oluşturdu. Ben de kedilerin oynamaları için kedi evine oyuncaklar yerleştiriyorum, onlara kendi imkanlarımla bakıyorum. Burada yaşamlarını çok sağlıklı bir şekilde sürdürüyorlar. Veterinerlerine gidiyorlar. Her şey güzel oluyor. Herkesin sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmasını istiyorum.”dedi. Yenişehir Belediyesi Kentin birçok noktasına yerleştirdiği kedi evleri ile sahipsiz sokak kedilerine yeni bir yuva kuruyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda kedi evleri kent genelinde daha da yaygınlaştırılacak.  
Yoldaş araba çarpması sonucu yaralandı. Yaraları ağırdı ancak pes etmedi, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit payşaltığı tweet ile Yenişehir belediyesinin yeni maskotu olacağını analadığımız Yoldaş adlı kediyi anlattı. Hayvan sevgisi bir kez daha kazandı. Nice sokak hayvanından farklı olarak Yenişehir belediyesinin himayesesine alınan şanslı Yoldaş kediyi takibe devam edeceğiz.

Attığı tweet de Abdullah Özyiğit Yoldaş Kedi olayını şöyle anlattı.

''Araba çarpması sonucu yaralandı. Yaraları ağırdı ancak pes etmedi, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Onu yalnız bırakamazdık, her zaman yanındaydık ve bugün onu makamımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Adını da Yoldaş koyduk, Yoldaş artık bizimle birlikte olacak.''

Hayvan Dostu Yenişehir Belediyesi

Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sokak kedileri için kedi evleri yapıyor. Hayvan dostu Yenişehir Belediyesi, sokak kedilerine de sahip çıkıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü kaynak atölyesinde yapılan kedi evleri belediyeye bağlı yeşil alanlara yerleştiriliyor.

Yenişehir Belediyesi sokak kedileri için vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçti. Sahipsiz sokak kedilerine, kedi evleri yapan Yenişehir Belediyesi, bu uygulama ile kedileri soğuk ve yağışlı havalardan ve diğer sokak hayvanlarından koruyor. Kedi evleri onlarca kediye ev sahipliği yaparak barınma ihtiyaçlarını karşılayacak. Hayvan dostu Yenişehirli Gülden Demiralp’in de talebini geri çevirmeyen Yenişehir Belediyesi, Demiralp’ın baktığı yaklaşık 25 kedi için korunaklı bir yaşam alanı yaptı.

DEMİRALP “BAŞKAN ÖZYİĞİT VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU”

Vaktinin çoğunu kedilerle geçiren ve kedi evleri için Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür eden Demiralp, “ Bu kedi evinin şuan ki haline getirilmesi için çok uğraşmıştım. Fakat maalesef olmadı. Yerel seçimlerden önce bu alanın kediler için düzenlenmesi ve etrafının çevrilmesi için Başkanımız Abdullah Özyiğit’e rica ettim ve O da göreve gelirse yapacağının sözünü vermişti. Göreve gelmesinin hemen ardından sokak hayvanları için bu yaşam alanını düzenletti. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyorum. Kediler için bu alanı oluşturdu. Ben de kedilerin oynamaları için kedi evine oyuncaklar yerleştiriyorum, onlara kendi imkanlarımla bakıyorum. Burada yaşamlarını çok sağlıklı bir şekilde sürdürüyorlar. Veterinerlerine gidiyorlar. Her şey güzel oluyor. Herkesin sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmasını istiyorum.”dedi.

Yenişehir Belediyesi Kentin birçok noktasına yerleştirdiği kedi evleri ile sahipsiz sokak kedilerine yeni bir yuva kuruyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda kedi evleri kent genelinde daha da yaygınlaştırılacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.