lösev

Ziynet Sertel in adı İzmir de bir parka verildi

Genel (BH) - BLOK HABER | 24.09.2021 - 11:37, Güncelleme: 24.09.2021 - 11:40 9719+ kez okundu.
 

Ziynet Sertel in adı İzmir de bir parka verildi

Ziynet Sertel in adı İzmir de bir parka verildi

İzmir Bornova Belediyesi, TGF Onursal Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in hayatını kaybeden gazeteci eşi Ziynet Sertel'in adını bir parka verdi. Aynı zamanda gazeteci olan Ziynet Sertel'in adının verildiği parkın açılışı, İzmir Çınar Mahallesi'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca açılışta yaptığı konuşmada; “Ziynet Sertel’in adının sonsuza kadar yaşatılacağı bu parkın açılışında emeği geçenleri kutluyor, meslektaşımız Ziynet Sertel’i rahmetle anıyoruz“ diye konuştu. Ziynet Sertel’in eşi; TGF Onursal Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de duygulanarak yaptığı konuşmada, “Dünyaya yeniden gelsem yine onunla yaşamak isterdim. Parkın açılışında emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum “ dedi. Bornova belediye başkanı Mustafa İduğ da açılışa katılanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Ziynet Sertel parkının açılışı gerçekleştirildi ve fidan dikildi. Parkın açılışına TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Yönetim kurulu üyesi Kenan Çimen, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Ibrahim Hünel, usta gazeteci Uğur Dündar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Misket Dikmen ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Ziynet Sertel in adı İzmir de bir parka verildi

İzmir Bornova Belediyesi, TGF Onursal Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in hayatını kaybeden gazeteci eşi Ziynet Sertel'in adını bir parka verdi. Aynı zamanda gazeteci olan Ziynet Sertel'in adının verildiği parkın açılışı, İzmir Çınar Mahallesi'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca açılışta yaptığı konuşmada; “Ziynet Sertel’in adının sonsuza kadar yaşatılacağı bu parkın açılışında emeği geçenleri kutluyor, meslektaşımız Ziynet Sertel’i rahmetle anıyoruz“ diye konuştu. Ziynet Sertel’in eşi; TGF Onursal Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de duygulanarak yaptığı konuşmada,

“Dünyaya yeniden gelsem yine onunla yaşamak isterdim. Parkın açılışında emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum “ dedi. Bornova belediye başkanı Mustafa İduğ da açılışa katılanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Ziynet Sertel parkının açılışı gerçekleştirildi ve fidan dikildi. Parkın açılışına TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Yönetim kurulu üyesi Kenan Çimen, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Ibrahim Hünel, usta gazeteci Uğur Dündar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Misket Dikmen ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.