lösev

MTOSB ye ilgi artıyor

Genel (BH) - BLOK HABER | 21.10.2021 - 10:28, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:28 3490+ kez okundu.
 

MTOSB ye ilgi artıyor

MTOSB ye ilgi artıyor

MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren Model Fabrika ve Yenilik Merkezi ile Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, MTOSB'yi ziyaret ederek, bölge içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın karşıladığı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Bor Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ali İlker Atabay, MTOSB İdari Hizmet binasını ziyaret ederek bölgenin son durumu hakkında ve gelişme alanları ile ilgili bilgiler aldılar. Ziyaret sonrasında Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Şimşek ve beraberindeki heyet Başkan Tekli’den merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden heyet öğrencilerin projeleri, çalışmaları ve okulun işleyişi hakkında incelemelerde bulundular.  
MTOSB ye ilgi artıyor

MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren Model Fabrika ve Yenilik Merkezi ile Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, MTOSB'yi ziyaret ederek, bölge içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın karşıladığı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Bor Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ali İlker Atabay, MTOSB İdari Hizmet binasını ziyaret ederek bölgenin son durumu hakkında ve gelişme alanları ile ilgili bilgiler aldılar. Ziyaret sonrasında Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Şimşek
ve beraberindeki heyet Başkan Tekli’den merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Özel Şişecam  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden heyet öğrencilerin projeleri, çalışmaları ve okulun işleyişi hakkında incelemelerde bulundular.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.