lösev

BAŞKAN GÜLTAK CUMHURİYETİN 98İNCİ YAŞINI KUTLADI

Akdeniz (BH) - BLOK HABER | 28.10.2021 - 15:47, Güncelleme: 28.10.2021 - 15:47 3579+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK CUMHURİYETİN 98İNCİ YAŞINI KUTLADI

BAŞKAN GÜLTAK CUMHURİYETİN 98İNCİ YAŞINI KUTLADI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhuriyet’in Kuruluşu’nun 98’inci yılı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kurtuluş Savaşımızı taçlandıran Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına emin adımlarla ilerlerken, bu kıymetli mirası gelecek nesillerimize daha güçlü kazanımlarla teslim etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mesajında; “Aradan geçen 98 yılda, ecdadımızın bizlere mirası ve en değerli emaneti olan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve yüceltmek konusundaki kararlılığımız ilk günkü gurur ve heyecanla devam etmektedir” diyen Başkan Gültak; “Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kenetlenen fedakâr milletimiz, tarihte eşine az rastlanır bir mücadeleyle verdiği Kurtuluş Savaşı’nda kahramanlık destanı yazmıştır. 29 Ekim 1923'te kurulan Cumhuriyetimizin 98’inci yaşını kutlamanın gurur, coşku ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyetimizi yükseklere ulaştırma mücadelemiz kararlılıkla sürecek; Atatürk’ün dediği gibi; ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerini kullandı. “Gün, daha güçlü kenetlenme günüdür” “Dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, Cumhuriyetimiz, vatanımız ve geleceğimiz için ortak tüm değerlerimizin etrafında çok daha güçlü ve kararlı şekilde kenetlenme ve birlik günüdür” diyen Başkan Mustafa Gültak, mesajını şu sözlerle sürdürdü; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına doğru ilerlerken; milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kahraman Silah Arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz Şehitlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Onların üstün cesaretini ve fedakârlığını unutmamak en büyük görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz ve fedakâr milletimizin ortak eseri ve değeri; bağımsızlığımızın, demokrasimizin, özgürlüğümüz ve egemenliğimizin sembolü Cumhuriyetimizin 98’inci yaşını tebrik ediyorum.”  
BAŞKAN GÜLTAK CUMHURİYETİN 98İNCİ YAŞINI KUTLADI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhuriyet’in Kuruluşu’nun 98’inci yılı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kurtuluş Savaşımızı taçlandıran Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına emin adımlarla ilerlerken, bu kıymetli mirası gelecek nesillerimize daha güçlü kazanımlarla teslim etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mesajında; “Aradan geçen 98 yılda, ecdadımızın bizlere mirası ve en değerli emaneti olan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve yüceltmek konusundaki kararlılığımız ilk günkü gurur ve heyecanla devam etmektedir” diyen Başkan Gültak; “Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kenetlenen fedakâr milletimiz, tarihte eşine az rastlanır bir mücadeleyle verdiği Kurtuluş Savaşı’nda kahramanlık destanı yazmıştır. 29
Ekim 1923'te kurulan Cumhuriyetimizin 98’inci yaşını kutlamanın gurur, coşku ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyetimizi yükseklere ulaştırma mücadelemiz kararlılıkla sürecek; Atatürk’ün dediği gibi; ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerini kullandı. “Gün, daha güçlü kenetlenme günüdür” “Dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, Cumhuriyetimiz, vatanımız ve geleceğimiz için ortak tüm değerlerimizin etrafında çok daha güçlü ve kararlı şekilde kenetlenme ve birlik günüdür” diyen Başkan Mustafa Gültak, mesajını şu sözlerle sürdürdü; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına doğru ilerlerken; milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kahraman Silah Arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz Şehitlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Onların üstün cesaretini ve fedakârlığını unutmamak en büyük görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz ve fedakâr milletimizin ortak eseri ve değeri; bağımsızlığımızın, demokrasimizin, özgürlüğümüz ve egemenliğimizin sembolü Cumhuriyetimizin 98’inci yaşını tebrik ediyorum.”
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.