lösev

BAŞKAN SEÇER 29 EKİM DE HEM GENÇLERLE HEM MİNİKLERLE BULUŞTU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 29.10.2021 - 21:56, Güncelleme: 29.10.2021 - 21:56 3447+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER 29 EKİM DE HEM GENÇLERLE HEM MİNİKLERLE BULUŞTU

BAŞKAN SEÇER 29 EKİM DE HEM GENÇLERLE HEM MİNİKLERLE BULUŞTU

Başkan Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı'nı izledi. Seçer daha sonra da Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi.   Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda farklı etkinliklerde hem gençlerle hem de miniklerle buluştu. Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izledi. Seçer son olarak Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi. Seçer, Futbol Turnuvası’nda yaşanan gerginlik sonrası gençleri barıştırdı İlk olarak Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi’nde oynanan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nın final maçını izleyen Başkan Seçer, turnuvada birinci olan Hacı Zarife Çelebi Aygar Anadolu Lisesi takımına kupasını verdi. Final maçında gençler arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Başkan Seçer, her iki takım oyuncuları ile de bir araya geldi ve oyuncuları barıştırdı. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı Başkan Seçer ile birlikte CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu izledi. “Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet” Başkan Seçer, gençleri barıştırdıktan sonra yaptığı konuşmada, “Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet. Cumhuriyet’ten öte bir şey var mı? Atatürk’ten öte bir şey var mı? Anlamlı bir turnuva” dedi. Turnuvada; ilk 4’e girenlere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. Seçer, sahilde kaykay yarışını izledi Skate Park’ta Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izleyen Başkan Seçer, yarışmacılara başarılar diledi. Daha sonra ise Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’na geçen Seçer, burada da minikler ile bir araya gelip, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı ve panayırda kurulan stantları tek tek gezdi. Başkan Seçer, “Bize tam bağımsız, demokratik Cumhuriyet’i armağan eden başta Ulu Önder Atatürkümüz’e ve onun mücadele arkadaşlarına buradan saygılarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Ruhları şad olsun. Eğlenceniz bol olsun.  İyi eğlenceler olsun sizlere” dedi.
BAŞKAN SEÇER 29 EKİM DE HEM GENÇLERLE HEM MİNİKLERLE BULUŞTU

Başkan Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı'nı izledi. Seçer daha sonra da Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda farklı etkinliklerde hem gençlerle hem de miniklerle buluştu. Seçer, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izledi. Seçer son olarak Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’nda minikler ile bir araya geldi.

Seçer, Futbol Turnuvası’nda yaşanan gerginlik sonrası gençleri barıştırdı

İlk olarak Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi’nde oynanan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nın final maçını izleyen Başkan Seçer, turnuvada birinci olan Hacı Zarife Çelebi Aygar Anadolu Lisesi takımına kupasını verdi.

Final maçında gençler arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Başkan Seçer, her iki takım oyuncuları ile de bir araya geldi ve oyuncuları barıştırdı. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nı Başkan Seçer ile birlikte CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu izledi.

“Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet”

Başkan Seçer, gençleri barıştırdıktan sonra yaptığı konuşmada, “Turnuvanın gerekçesi Cumhuriyet. Cumhuriyet’ten öte bir şey var mı? Atatürk’ten öte bir şey var mı? Anlamlı bir turnuva” dedi. Turnuvada; ilk 4’e girenlere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Seçer, sahilde kaykay yarışını izledi

Skate Park’ta Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BMX Paten Kaykay Yarışı’nı izleyen Başkan Seçer, yarışmacılara başarılar diledi.

Daha sonra ise Akdeniz Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocuk Panayırı’na geçen Seçer, burada da minikler ile bir araya gelip, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı ve panayırda kurulan stantları tek tek gezdi. Başkan Seçer, “Bize tam bağımsız, demokratik Cumhuriyet’i armağan eden başta Ulu Önder Atatürkümüz’e ve onun mücadele arkadaşlarına buradan saygılarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Ruhları şad olsun. Eğlenceniz bol olsun.  İyi eğlenceler olsun sizlere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.