lösev

ÇİFTÇİLERLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 04.11.2021 - 17:34, Güncelleme: 04.11.2021 - 17:34 3017+ kez okundu.
 

ÇİFTÇİLERLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİLERLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütü tarafından ovada yer alan Mahmutağa Mahallesinde “Mutlu Yarınlar İçin Mutlu Çocuklar” programı gerçekleştirildi. CHP Parti Okulu eğitim projesi kapsamında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Müzikli etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, palyaço gösterisi ve çeşitli armağanları alan çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadılar. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi-İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, ilçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve partili yöneticilerin katıldığı etkinliğe mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak toplumun tüm kesimlerine dokunuyor, elbirliği yapıyoruz. İlçe örgütü olarak Mahmutağa Mahallesinde bu etkinliği düzenlemekten ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Etkinliğimizin güzel bir şekilde geçmesi de bizler açısından ayrıca çok güzel. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKAN VARAL, ÇİÇEKLİ’DE ÜRETİCİLERLE BULUŞTU CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemde karşılanamaz düzeylere kadar çıkan girdi maliyetleri nedeniyle oldukça zor günler yaşayan çiftçilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Tarsus’a bağlı Çiçekli Mahallesinde üreticilerle buluşan Başkan Varal, sıkıntıları dinledi. Çiçekli Mahallesi muhtarı Sadık Kenarlı’nın da bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Başkan Ozan Varal, “Bugün burada ‘mahsulünü hak ettiği şekilde satabilen, borçlarını ödemiş ve yeni dönem ekeceği ürününün hazırlıklarını gönül rahatlığıyla yapabilen’ çiftçilerle buluşmak isterdik. Fakat siz değerli çiftçilerimizin gönlümüzden geçen güzel dileklerden çok uzakta olduğunu görüyoruz” dedi. Her geçen gün artan maliyetler nedeniyle borç batağına saplanan çiftçinin, üretimden hızla uzaklaşmasının ülke açısından önümüzdeki dönemde felakete yol açabileceğine dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, siz değerli çiftçilerimizin her zaman yanında olmayı ve emeğinizi savunmayı sürdüreceğiz. Yaşanan bu sıkıntıların tek çözümünün sandık olduğunu biliyoruz; bununda en kısa sürede olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.
ÇİFTÇİLERLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütü tarafından ovada yer alan Mahmutağa Mahallesinde “Mutlu Yarınlar İçin Mutlu Çocuklar” programı gerçekleştirildi. CHP Parti Okulu eğitim projesi kapsamında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Müzikli etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, palyaço gösterisi ve çeşitli armağanları alan çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadılar. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi-İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, ilçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve partili yöneticilerin katıldığı etkinliğe mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak toplumun tüm kesimlerine dokunuyor, elbirliği yapıyoruz. İlçe örgütü olarak Mahmutağa Mahallesinde bu etkinliği düzenlemekten ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Etkinliğimizin güzel bir şekilde geçmesi de bizler açısından ayrıca çok güzel. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN VARAL, ÇİÇEKLİ’DE ÜRETİCİLERLE BULUŞTU

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemde karşılanamaz düzeylere kadar çıkan girdi maliyetleri nedeniyle oldukça zor günler yaşayan çiftçilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Tarsus’a bağlı Çiçekli Mahallesinde üreticilerle buluşan Başkan Varal, sıkıntıları dinledi. Çiçekli Mahallesi muhtarı Sadık Kenarlı’nın da bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Başkan Ozan Varal, “Bugün burada ‘mahsulünü hak ettiği şekilde satabilen, borçlarını ödemiş ve yeni dönem ekeceği ürününün hazırlıklarını gönül rahatlığıyla yapabilen’ çiftçilerle buluşmak isterdik. Fakat siz değerli çiftçilerimizin gönlümüzden geçen güzel dileklerden çok uzakta olduğunu görüyoruz” dedi. Her geçen gün artan maliyetler nedeniyle borç batağına saplanan çiftçinin, üretimden hızla uzaklaşmasının ülke açısından önümüzdeki dönemde felakete yol açabileceğine dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, siz değerli çiftçilerimizin her zaman yanında olmayı ve emeğinizi savunmayı sürdüreceğiz. Yaşanan bu sıkıntıların tek çözümünün sandık olduğunu biliyoruz; bununda en kısa sürede olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.