lösev

TSOdan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 05.11.2021 - 17:06, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:06 3110+ kez okundu.
 

TSOdan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

TSOdan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Fesli ile Genel Sekreter Ali Ukav, kısa bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Fil’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Koçak ve TSO yönetimi Tarsus’un ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgi vererek, devam eden yatırım projelerini anlattı. Projelerin hayata geçmesiyle beraber Tarsus’ta yakın vadede güzel gelişmeler yaşanacağını, yansımalarının da hızla görülebileceğini belirten Koçak, ‘’Tarsus tüm dinamikleriyle yeni döneme hazırlanmalı. İşbirliği ve uyum içinde el birliğiyle kentimizi hak ettiği yere taşımamız gerekiyor. Emeğiniz ve koyacağınız her katkı için şimdiden teşekkür ederiz.’’dedi. Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil de Tarsus TSO yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dinamik bir yapıya sahip olan ilçeye hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.
TSOdan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Fesli ile Genel Sekreter Ali Ukav, kısa bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ebubekir Fil’i makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Fil’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Koçak ve TSO yönetimi Tarsus’un ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgi vererek, devam eden yatırım projelerini anlattı. Projelerin hayata geçmesiyle beraber Tarsus’ta yakın vadede güzel gelişmeler yaşanacağını, yansımalarının da hızla görülebileceğini belirten Koçak, ‘’ Tarsus tüm dinamikleriyle yeni döneme hazırlanmalı. İşbirliği ve uyum içinde el birliğiyle kentimizi hak ettiği yere taşımamız gerekiyor. Emeğiniz ve koyacağınız her katkı için şimdiden teşekkür ederiz.’’dedi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil de Tarsus TSO yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dinamik bir yapıya sahip olan ilçeye hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.