lösev

AKDENİZLİ GENÇLERİN SANATA OLAN İLGİLERİNİ TAKDİR EDİYORUM

Akdeniz (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.11.2021 - 08:41, Güncelleme: 08.11.2021 - 08:41 3118+ kez okundu.
 

AKDENİZLİ GENÇLERİN SANATA OLAN İLGİLERİNİ TAKDİR EDİYORUM

AKDENİZLİ GENÇLERİN SANATA OLAN İLGİLERİNİ TAKDİR EDİYORUM

Nusratiye Mahalle Muhtarlığı bünyesinde açılan Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi'nin sertifika töreninde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; "Gençlerimizin sanata olan ilgi ve çabalarını takdirle karşılıyor; her daim destekçileri olacağımızı bir kez daha dile getiriyorum" dedi. Akdeniz Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Başkan Mustafa Gültak'ın yanı sıra, Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ayhan, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda sanat sever katıldı. Drama öğrencilerinin tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlik, Kafkas dans grubu ve işaret dili eğitmenlerinin sunumları ile devam etti. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan 76 öğrenciye sertifikalarını takdim eden Başkan Mustafa Gültak; Akdeniz'de bu tarz etkinliklerin olmasından dolayı gurur duyduğunu söyleyerek katılımcıları ve eğitmenleri tebrik etti. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Gültak; "Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi ve Nusratiye Mahalle Muhtarlığı'nın emekleri ile çok güzel sanatsal gösteriler izledik. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Yunus Ayhan ve Muhtarımız Mehmet Dindar'a teşekkür ediyorum. Muhtarımız Mehmet Dindar, muhtarlığın dışında çok fazla işe de emek veriyor. Nusratiyeliler olarak kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Ayrıca bizler sanatsal faaliyetleriniz için de çalışmalar yapabileceğiniz çok güzel bir tesis yaptık; anahtarı da muhtarımızın kendisine teslim ettik. Bundan sonra orada rahat rahat çalışabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyor; teşekkür ediyorum" dedi.
AKDENİZLİ GENÇLERİN SANATA OLAN İLGİLERİNİ TAKDİR EDİYORUM

Nusratiye Mahalle Muhtarlığı bünyesinde açılan Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi'nin sertifika töreninde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; "Gençlerimizin sanata olan ilgi ve çabalarını takdirle karşılıyor; her daim destekçileri olacağımızı bir kez daha dile getiriyorum" dedi. Akdeniz Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Başkan Mustafa Gültak'ın yanı sıra, Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ayhan, Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda sanat sever katıldı.

Drama öğrencilerinin tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlik, Kafkas dans grubu ve işaret dili eğitmenlerinin sunumları ile devam etti. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan 76 öğrenciye sertifikalarını takdim eden Başkan Mustafa Gültak; Akdeniz'de bu tarz etkinliklerin olmasından dolayı gurur duyduğunu söyleyerek katılımcıları ve eğitmenleri tebrik etti. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Gültak; "Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi ve Nusratiye Mahalle Muhtarlığı'nın emekleri ile çok güzel sanatsal gösteriler izledik. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Yunus Ayhan ve Muhtarımız Mehmet Dindar'a teşekkür ediyorum. Muhtarımız Mehmet Dindar, muhtarlığın dışında çok fazla işe de emek veriyor. Nusratiyeliler olarak kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Ayrıca bizler sanatsal faaliyetleriniz için de çalışmalar yapabileceğiniz çok güzel bir tesis yaptık; anahtarı da muhtarımızın kendisine teslim ettik. Bundan sonra orada rahat rahat çalışabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyor; teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.