lösev

AKDENİZLİ BOKSÖRLER TURNUVADA 6 MADALYA KAZANDI

Akdeniz (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.11.2021 - 08:57, Güncelleme: 18.11.2021 - 08:57 3137+ kez okundu.
 

AKDENİZLİ BOKSÖRLER TURNUVADA 6 MADALYA KAZANDI

AKDENİZLİ BOKSÖRLER TURNUVADA 6 MADALYA KAZANDI

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden boksörler, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Boks Turnuvası’ndan 6 madalya kazandı. Bir sporcu fabrikası gibi çalışan Akdeniz Belediyesi; futbol, basketbol, tenis ve daha pek çok dalda yetiştirdiği yetenekli sporcularla kazandıkları turnuvalarda ödüller kazanmaya, ülke ve kent çapında ses getirmeye devam ediyor. Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan boks takımı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve 15 ilden sporcunun katıldığı, “10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Boks Turnuvası’ndan madalyalarla döndü. Kulüp bünyesinde mücadele eden 6 sporcu ile katılım sağlanan turnuvada, kulübün 5 sporcusu 1’inci, bir sporcusu da 3’üncü olarak büyük başarı gösterdi. Başkan Gültak; “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; katıldıkları turnuvadan elde ettikleri başarılarından dolayı Akdenizli boksörleri ve teknik adamları tebrik etti, Akdeniz’de çok daha fazla genci ve çocuğu sporun farklı dallarıyla buluşturmaya, onları sokağın risklerinden uzaklaştırıp çok daha güzel bir gelecek hazırlamaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başarılı ve meraklı oldukları spor dallarına çocukları yönlendirmeleri için ailelere çağrı yapan Başkan Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak, sporcularımıza her anlamda destek vermeye, onların çok daha iyi yerlere gelebilmeleri için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Bizleri, ailelerini ve antrenörlerini gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyor, hocalarımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
AKDENİZLİ BOKSÖRLER TURNUVADA 6 MADALYA KAZANDI

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden boksörler, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Boks Turnuvası’ndan 6 madalya kazandı.

Bir sporcu fabrikası gibi çalışan Akdeniz Belediyesi; futbol, basketbol, tenis ve daha pek çok dalda yetiştirdiği yetenekli sporcularla kazandıkları turnuvalarda ödüller kazanmaya, ülke ve kent çapında ses getirmeye devam ediyor.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan boks takımı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve 15 ilden sporcunun katıldığı, “10 Kasım Atatürk'ü Anma İller Arası Boks Turnuvası’ndan madalyalarla döndü. Kulüp bünyesinde mücadele eden 6 sporcu ile katılım sağlanan turnuvada, kulübün 5 sporcusu 1’inci, bir sporcusu da 3’üncü olarak büyük başarı gösterdi.

Başkan Gültak; “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; katıldıkları turnuvadan elde ettikleri başarılarından dolayı Akdenizli boksörleri ve teknik adamları tebrik etti, Akdeniz’de çok daha fazla genci ve çocuğu sporun farklı dallarıyla buluşturmaya, onları sokağın risklerinden uzaklaştırıp çok daha güzel bir gelecek hazırlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başarılı ve meraklı oldukları spor dallarına çocukları yönlendirmeleri için ailelere çağrı yapan Başkan Gültak;

“Akdeniz Belediyesi olarak, sporcularımıza her anlamda destek vermeye, onların çok daha iyi yerlere gelebilmeleri için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Bizleri, ailelerini ve antrenörlerini gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyor, hocalarımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.