lösev

AKDENİZDE METRUK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Akdeniz (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.11.2021 - 15:25, Güncelleme: 18.11.2021 - 15:25 3675+ kez okundu.
 

AKDENİZDE METRUK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

AKDENİZDE METRUK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik yaratan ve kimi zaman da madde bağımlılarının mekânına dönüştüğü için sosyal sorunlara neden olan metruk yapıların yıkımını aralıksız sürdürüyor. Akdeniz ilçe sınırlarında bugüne dek sahiplerince terk edilmiş yüzlerce metruk yapıyı yıkan fen işleri ekipleri, yasal süreci tamamlanan, Kiremithane Mahallesi 4417 Sokak Numara 34 adresinde bulunan, zaman içinde harabeye dönmüş 2 katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Çevre güvenliği alınarak iş makinesi yardımıyla yapılan kontrollü yıkım sonucu ortaya çıkan tonlarca moloz ve inşaat yıkıntı atığı da kamyonlara yüklenerek mahalleden çıkarıldı. Harabe haldeki yapılar, çocuklar için büyük tehdit yaratıyor Yıkıma tanık olan mahalle sakinleri, can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanında, harabeye dönüşmüş böylesi metruk binaları veya çevresini oyun alanına çeviren küçük çocukları için büyük tehlikeler yarattığını dile getirerek, yıkım çalışması nedeniyle Akdeniz Belediyesi’ne ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. Gerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada yaptığı kontrol ve incelemelerde tespit ettiği, gerekse yapı sahiplerinin başvurusu veya mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan, yer yer madde bağımlılarının mekânına dönüştüğü için toplumsal sorunlara yol açan metruk yapıların yıkımına kesintisiz devam edilecek.
AKDENİZDE METRUK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik yaratan ve kimi zaman da madde bağımlılarının mekânına dönüştüğü için sosyal sorunlara neden olan metruk yapıların yıkımını aralıksız sürdürüyor.

Akdeniz ilçe sınırlarında bugüne dek sahiplerince terk edilmiş yüzlerce metruk yapıyı yıkan fen işleri ekipleri, yasal süreci tamamlanan, Kiremithane Mahallesi 4417 Sokak Numara 34 adresinde bulunan, zaman içinde harabeye dönmüş 2 katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Çevre güvenliği alınarak iş makinesi yardımıyla yapılan kontrollü yıkım sonucu ortaya çıkan tonlarca moloz ve inşaat yıkıntı atığı da kamyonlara yüklenerek mahalleden çıkarıldı. Harabe haldeki yapılar, çocuklar için büyük tehdit yaratıyor Yıkıma tanık olan mahalle sakinleri, can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanında, harabeye dönüşmüş böylesi metruk binaları veya çevresini oyun alanına çeviren küçük çocukları için büyük tehlikeler yarattığını dile getirerek, yıkım çalışması nedeniyle Akdeniz Belediyesi’ne ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Gerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada yaptığı kontrol ve incelemelerde tespit ettiği, gerekse yapı sahiplerinin başvurusu veya mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan, yer yer madde bağımlılarının mekânına dönüştüğü için toplumsal sorunlara yol açan metruk yapıların yıkımına kesintisiz devam edilecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.