lösev

TARSUS TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 19.11.2021 - 16:18, Güncelleme: 19.11.2021 - 16:18 3125+ kez okundu.
 

TARSUS TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TARSUS TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’ta toplu taşıma araçlarına yönelik olarak denetleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hem Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına, hem de diğer kooperatiflere ait araçların tamamında yapılan uygulamada maske takılması, ayakta yolcu almama, kılık-kıyafet ve genel kurallar konusunda Zabıta ekipleri tarafından, şoförlere ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Yoğun trafik akışının olduğu Tarsus Kültür Park yanı Muvaffak Uygur Caddesi’nde yapılan sabit denetimlerin yanı sıra hareketli uygulamalar ile link halinde hassas noktalarda da gün içinde denetimler yapılıyor.
TARSUS TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’ta toplu taşıma araçlarına yönelik olarak denetleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hem Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına, hem de diğer kooperatiflere ait araçların tamamında yapılan uygulamada maske takılması, ayakta yolcu almama, kılık-kıyafet ve genel kurallar konusunda Zabıta ekipleri tarafından, şoförlere ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Yoğun trafik akışının olduğu Tarsus Kültür Park yanı Muvaffak Uygur Caddesi’nde yapılan sabit denetimlerin yanı sıra hareketli uygulamalar ile link halinde hassas noktalarda da gün içinde denetimler yapılıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.