lösev

Mersinde hayvan hırsızları yakalandı

Asayiş (BH) - BLOK HABER | 06.12.2021 - 11:50, Güncelleme: 06.12.2021 - 12:06 3700+ kez okundu.
 

Mersinde hayvan hırsızları yakalandı

Mersinde hayvan hırsızları

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ahırdan 103 adet küçük baş hayvan çalan iki kişi jandarma tarafından yakalandı. Yapılan açıklama ya göre Mersin Erdemli ilçesi Tırtar mahallesinde bir vatandaşa ait ahırdan103 adet küçük baş hayvan çalındı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri çevre deki kamera kayıtlarını inceleyerek çalınan hayvanların bulunduğu ağılda bekçilik yapan şahsın hayvanları çaldığı ve başka bir şahsa sattığını tespit etti. Şüpheli şahısları yakalamak için operasyon yaptı. Jandarma çalıntı hayvanlar ile iki şüpheli şahısı göz altına aldı çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken iki şüpheli çıkarıldıkrı mahkeme tarafından tutuklandı.
Mersinde hayvan hırsızları

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ahırdan 103 adet küçük baş hayvan çalan iki kişi jandarma tarafından yakalandı.

Yapılan açıklama ya göre Mersin Erdemli ilçesi Tırtar mahallesinde bir vatandaşa ait ahırdan103 adet küçük baş hayvan çalındı.

Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri çevre deki kamera kayıtlarını inceleyerek çalınan hayvanların bulunduğu ağılda bekçilik yapan şahsın hayvanları çaldığı ve başka bir şahsa sattığını tespit etti. Şüpheli şahısları yakalamak için operasyon yaptı. Jandarma çalıntı hayvanlar ile iki şüpheli şahısı göz altına aldı çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken iki şüpheli çıkarıldıkrı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.