lösev

TARSUS EMNİYETİNİN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

Asayiş (TG) - TARSUS GAZETESİ | 04.01.2022 - 12:36, Güncelleme: 04.01.2022 - 12:36 5784+ kez okundu.
 

TARSUS EMNİYETİNİN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

TARSUS EMNİYETİNİN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

MEDYA Mensupları Derneği  (MEDYAD)  Başkanı Okan Çalışkan,  son günlerde kent genelinde duvarlara asılan yerel gazetelerin parçalanması olayını  kınarken, olayın failinin yakalandığını açıkladı. Çalışkan, üzüntü verici saldırının ardından Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü nezdinde Asayiş Bürosu ekiplerinin araştırma ve çalışma başlattığını belirterek “Tarsus Emniyetine konuya duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi. Çalışkan konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tarsus’ta değişik yerlerde bulunan ve yerel gazetelerimizin asıldığı Duvar gazetesi panolarına Aralık ayı içinde iki kez ayrı noktalarda saldırı olayı vukubulmuştur. Gazetelerimiz parçalanmıştır. Ancak Yeni Tarsus Müzesi yanındaki panoda bulunan tüm yerel gazetelerimizin bıçak yada falçata ile parçalanması bizleri daha da üzmüştür. Bu konuda harekete geçen Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin konuya duyarlılığı ve olayın failini yakalamaları teselli kaynağımız olmuştur. Yakalanan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı görülürken, konuya duyarlılık gösteren Emniyet Müdürlüğümüze ve Asayiş Bürosu ekiplerine teşekkür ederiz”
TARSUS EMNİYETİNİN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

MEDYA Mensupları Derneği  (MEDYAD)  Başkanı Okan Çalışkan,  son günlerde kent genelinde duvarlara asılan yerel gazetelerin parçalanması olayını  kınarken, olayın failinin yakalandığını açıkladı.

Çalışkan, üzüntü verici saldırının ardından Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü nezdinde Asayiş Bürosu ekiplerinin araştırma ve çalışma başlattığını belirterek “Tarsus Emniyetine konuya duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Çalışkan konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tarsus’ta değişik yerlerde bulunan ve yerel gazetelerimizin asıldığı Duvar gazetesi panolarına Aralık ayı içinde iki kez ayrı noktalarda saldırı olayı vukubulmuştur. Gazetelerimiz parçalanmıştır. Ancak Yeni Tarsus Müzesi yanındaki panoda bulunan tüm yerel gazetelerimizin bıçak yada falçata ile parçalanması bizleri daha da üzmüştür. Bu konuda harekete geçen Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin konuya duyarlılığı ve olayın failini yakalamaları teselli kaynağımız olmuştur. Yakalanan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı görülürken, konuya duyarlılık gösteren Emniyet Müdürlüğümüze ve Asayiş Bürosu ekiplerine teşekkür ederiz”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.