lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 25.02.2022 - 11:38, Güncelleme: 25.02.2022 - 11:38 11194+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR

Toroslar Belediyesi’nin Kariyer Merkezi, iş arayanlar ile işveren arasında kurduğu köprü vazifesiyle yüzlerce vatandaşın iş bulmasına yardımcı oluyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın istihdamın artırılmasına yönelik projelerinden biri olan merkez, hayata geçtiği kısa bir süre içinde 153 kişinin işe yerleşmesini sağladı. Merkeze kayıt yaptıranlar; firmaların personel talepleri çerçevesinde iş pozisyonuna yönlendirilirken, istihdam edilenlerin arasında yer alan lisans, önlisans, ortaöğretim ve ilköğretim mezunu vatandaşlar, vasıf ve yeteneklerine göre iş başı yaptı. “Bakliyat Fabrikasında İşe yerleştim. Çok Mutluyum” Kariyer Merkezi aracılığıyla bir bakliyat fabrikasında işe yerleşen Hasan Turhan (42) da bu kişilerden biri. Başkan Yılmaz’a, kendilerine sunduğu bu imkandan dolayı teşekkür eden Turhan, iş arayanlar için kariyer merkezini önerdi. Toroslar Belediyesi’nin Kariyer Merkezi’nde hem güleryüzlü bir hizmet sunulduğunu hem de merkezin iş arayanlar için bir umut kapısı olduğunu söyleyen Turhan; “Toroslar ilçesinde yaşıyorum. Toroslar Belediyemizin Kariyer Merkezi’ne iş için başvuruda bulundum. Merkez çalışanları sağ olsunlar yardımcı oldular. Şuan bir bakliyat fabrikasında çalışıyorum. Merkeze, arkadaşlarımı ve akrabalarımı da kaydettirdim. 8 kişi yeni işine kavuştu. Böyle bir hizmet sunduğu için Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz. Çok memnunuz. Birçok arkadaşımız bu merkez sayesinde iş buluyor” ifadelerini kullandı. “Hem İş, Hem Mesleki Gelişim Fırsatı” Toroslar Belediyesi Kariyer Merkezi; Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursları ile de istihdamın tam bir merkezi konumunda. Merkez, iş arayanları uygun iş fırsatlarına yönlendirmenin yanı sıra mesleki gelişimlerine de katkı sağlıyor. Merkeze başvuran vatandaşlar, kursları tamamlayarak sertifikalarını alabiliyor. Başkan Yılmaz: “İstihdama ve Nitelikli Eleman İhtiyacına Çare Oluyoruz” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kariyer Merkezi ile iş arayanlar ile işverenleri buluşturmaya devam ettiklerini belirterek; “Vatandaşlarımızın iş bulmalarına ve işverenlerin de nitelikli eleman ihtiyacına çare oluyoruz” dedi. Başkan Yılmaz; “Belediyemizin bünyesinde kurduğumuz Kariyer Merkezimiz, seçim öncesi söz verdiğimiz projelerimizden biri. Bu merkezi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezimiz, kentimizdeki firmalar, sanayi kuruluşları ve işyerlerinin insan kaynakları ile istişareleri çalışmalar yürütüyor. Merkeze başvurunlar arasında her sektörden işe yerleşenler var. İnsana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışarak, üretime ve istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
TOROSLAR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ İŞ ARAYANLARA UMUT OLUYOR

Toroslar Belediyesi’nin Kariyer Merkezi, iş arayanlar ile işveren arasında kurduğu köprü vazifesiyle yüzlerce vatandaşın iş bulmasına yardımcı oluyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın istihdamın artırılmasına yönelik projelerinden biri olan merkez, hayata geçtiği kısa bir süre içinde 153 kişinin işe yerleşmesini sağladı.

Merkeze kayıt yaptıranlar; firmaların personel talepleri çerçevesinde iş pozisyonuna yönlendirilirken, istihdam edilenlerin arasında yer alan lisans, önlisans, ortaöğretim ve ilköğretim mezunu vatandaşlar, vasıf ve yeteneklerine göre iş başı yaptı.

“Bakliyat Fabrikasında İşe yerleştim. Çok Mutluyum” Kariyer Merkezi aracılığıyla bir bakliyat fabrikasında işe yerleşen Hasan Turhan (42) da bu kişilerden biri. Başkan Yılmaz’a, kendilerine sunduğu bu imkandan dolayı teşekkür eden Turhan, iş arayanlar için kariyer merkezini önerdi.

Toroslar Belediyesi’nin Kariyer Merkezi’nde hem güleryüzlü bir hizmet sunulduğunu hem de merkezin iş arayanlar için bir umut kapısı olduğunu söyleyen Turhan; “ Toroslar ilçesinde yaşıyorum. Toroslar Belediyemizin Kariyer Merkezi’ne iş için başvuruda bulundum. Merkez çalışanları sağ olsunlar yardımcı oldular. Şuan bir bakliyat fabrikasında çalışıyorum. Merkeze, arkadaşlarımı ve akrabalarımı da kaydettirdim. 8 kişi yeni işine kavuştu. Böyle bir hizmet sunduğu için Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz. Çok memnunuz. Birçok arkadaşımız bu merkez sayesinde iş buluyor” ifadelerini kullandı.

“Hem İş, Hem Mesleki Gelişim Fırsatı”

Toroslar Belediyesi Kariyer Merkezi; Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursları ile de istihdamın tam bir merkezi konumunda.

Merkez, iş arayanları uygun iş fırsatlarına yönlendirmenin yanı sıra mesleki gelişimlerine de katkı sağlıyor. Merkeze başvuran vatandaşlar, kursları tamamlayarak sertifikalarını alabiliyor.

Başkan Yılmaz: “İstihdama ve Nitelikli Eleman İhtiyacına Çare Oluyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kariyer Merkezi ile iş arayanlar ile işverenleri buluşturmaya devam ettiklerini belirterek; “Vatandaşlarımızın iş bulmalarına ve işverenlerin de nitelikli eleman ihtiyacına çare oluyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Belediyemizin bünyesinde kurduğumuz Kariyer Merkezimiz, seçim öncesi söz verdiğimiz projelerimizden biri. Bu merkezi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezimiz, kentimizdeki firmalar, sanayi kuruluşları ve işyerlerinin insan kaynakları ile istişareleri çalışmalar yürütüyor. Merkeze başvurunlar arasında her sektörden işe yerleşenler var. İnsana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışarak, üretime ve istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.