lösev

Hırsızlık şüphelileri önce kameralara sonra polise yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 15:18, Güncelleme: 01.04.2022 - 11:39 4453+ kez okundu.
 

Hırsızlık şüphelileri önce kameralara sonra polise yakalandı

Hırsızlık şüphelileri önce kameralara sonra polise yakalandı

Mersin’de iş yeri ve kurumdan hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 2 şüpheli, güvenlik kameralarınca tespit edilerek gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şikâyet üzerine harekete geçen Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinden ve kurumdan çalındığı bildirilen televizyon, laptop, tablet, papağan ve para sayma makinesi hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olayın şüphelisi olarak belirlenen Z.A. ve W.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; 14 adet değişik marka ve renklerde laptop, 2 tablet, 1 cep telefonu, 1 adet televizyon, 3 metal kılıç, 1 adet para sayma makinesi ve 10 adet laptoplara ait şarj adaptörleri ele geçirildi.Şahıslardan W.K., yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakılırken, Z.A. mahkemeye sevk edildi.Şüphelilerin binaya giriş ve çıkışları kameraya yansıdıÖte yandan, şüphelilerin hırsızlık yaptıkları ana ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, 2 zanlının binaya giriş ve çıkışları yansıdı.
Hırsızlık şüphelileri önce kameralara sonra polise yakalandı
Mersin’de iş yeri ve kurumdan hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 2 şüpheli, güvenlik kameralarınca tespit edilerek gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şikâyet üzerine harekete geçen Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinden ve kurumdan çalındığı bildirilen televizyon, laptop, tablet, papağan ve para sayma makinesi hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olayın şüphelisi olarak belirlenen Z.A. ve W.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; 14 adet değişik marka ve renklerde laptop, 2 tablet, 1 cep telefonu, 1 adet televizyon, 3 metal kılıç, 1 adet para sayma makinesi ve 10 adet laptoplara ait şarj adaptörleri ele geçirildi.
Şahıslardan W.K., yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakılırken, Z.A. mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerin binaya giriş ve çıkışları kameraya yansıdı
Öte yandan, şüphelilerin hırsızlık yaptıkları ana ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, 2 zanlının binaya giriş ve çıkışları yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.