lösev

Akdeniz’de sokaklar ve parklar yenileniyor

Anamur (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 18:19, Güncelleme: 13.04.2022 - 10:59 3257+ kez okundu.
 

Akdeniz’de sokaklar ve parklar yenileniyor

Akdeniz’de sokaklar ve parklar yenileniyor

MERSİN (İHA) – Akdeniz Belediyesi, mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme ile parklarda bulunan kamelya ve oturma gruplarını tamir ve boyama çalışmalarına devam ediyor.Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama ve yama, kilit taşı döşeme, kaldırım, karo ve bordür yenileme hizmeti sunuyor. Yoğun tempoda hizmet veren ekipler, Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafından bulunan sokakları asfaltla kapladı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İhsaniye, Müfide İlhan, Güneş ve diğer birçok merkez mahallenin sokaklarında da kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.Metruk binaya korkuluk yapıldı, bank, kamelya ve trafolar boyandıÖte yandan, Camişerif Mahallesi’nde, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk bir binanın etrafına korkulukların montajını yapan ekipler, Camişerif Parkında bulunan trafo ile İhsaniye Mahallesi Fatih Cami girişindeki bank ve demir kapıyı boyadı. Ekipler, Romanlar Parkı ile Karaduvar Açelya Parkının da bank, kamelya ve demir aksamlarını boyayıp yeniledi.Ekiplerin, mahallelerdeki çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Akdeniz’de sokaklar ve parklar yenileniyor
MERSİN (İHA) – Akdeniz Belediyesi, mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme ile parklarda bulunan kamelya ve oturma gruplarını tamir ve boyama çalışmalarına devam ediyor.
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama ve yama, kilit taşı döşeme, kaldırım, karo ve bordür yenileme hizmeti sunuyor. Yoğun tempoda hizmet veren ekipler, Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafından bulunan sokakları asfaltla kapladı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İhsaniye, Müfide İlhan, Güneş ve diğer birçok merkez mahallenin sokaklarında da kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Metruk binaya korkuluk yapıldı, bank, kamelya ve trafolar boyandı
Öte yandan, Camişerif Mahallesi’nde, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk bir binanın etrafına korkulukların montajını yapan ekipler, Camişerif Parkında bulunan trafo ile İhsaniye Mahallesi Fatih Cami girişindeki bank ve demir kapıyı boyadı. Ekipler, Romanlar Parkı ile Karaduvar Açelya Parkının da bank, kamelya ve demir aksamlarını boyayıp yeniledi.
Ekiplerin, mahallelerdeki çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.