lösev

Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz olacak

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2022 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2022 - 09:49 6917+ kez okundu.
 

Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz olacak

Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz olacak

MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da kapılarını çocuklara ücretsiz açacak.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi bünyesinde bulunan Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara özel bir uygulama yapacak. Çocukların ilgiyle gezdiği ve farklı türden hayvanları tanıma fırsatı bulduğu Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Büyükşehir Belediyesinin hediyesi olarak 15 yaşına kadar olan çocuklar için ücretsiz olacak.
Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz olacak
MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da kapılarını çocuklara ücretsiz açacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi bünyesinde bulunan Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan’da çocuklara özel bir uygulama yapacak. Çocukların ilgiyle gezdiği ve farklı türden hayvanları tanıma fırsatı bulduğu Tarsus Doğa Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Büyükşehir Belediyesinin hediyesi olarak 15 yaşına kadar olan çocuklar için ücretsiz olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.