lösev

BAŞKAN YILMAZ ÇOCUK DEMEK YARINLARIMIZ VE YAŞAMA SEVİNCİ DEMEKTİR

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 22.04.2022 - 08:13, Güncelleme: 22.04.2022 - 08:13 9111+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ ÇOCUK DEMEK YARINLARIMIZ VE YAŞAMA SEVİNCİ DEMEKTİR

BAŞKAN YILMAZ ÇOCUK DEMEK YARINLARIMIZ VE YAŞAMA SEVİNCİ DEMEKTİR

Başkan Yılmaz; “Başta eğitim olmak üzere; sağlık, spor ve sanat alanlarında yanlarında olduğumuz çocuklarımızın, milli değerlerine bağlı ve geleceğe ümitle bakan nesiller olarak yetişmesi için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da büyük bir coşku ile birlik ve beraberlik içinde kutlayacak. Belediye, 23 Nisan Gezici Bayram Tırı ile çocukların neşesine neşe katacak.   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 102’nci yıl dönümünü kutladı.   “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir” ilkesinin varoluş temelini oluşturan TBMM’nin kuruluşunun, Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Yılmaz, tüm çocuklara seslenerek; “Sevgili çocuklar; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin kuruluş gününü, egemenliğimizi sonsuza dek koruyacak olan sizlere armağan etti. Sizler, her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Sizlerin yüzleri gülünce biz de mutlu oluyoruz. Sizlere güvenimiz tam” diye konuştu.   Başkan Yılmaz; “Kültürel Değerlerimizi, Gelecek Nesillere Aktarıyoruz”   Kültürel değerleri yaşatmanın ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmanın önemine değinen Başkan Yılmaz; “Bu değerlerimizden biri de Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar sofralarımız ve Ramazan Panayırımız. Çocuklarımızı unutulmaya yüz tutmuş Ramazan eğlenceleriyle buluşturuyoruz. Çocuklarımızın hatıralarında Hacivat-Karagöz’ü, Meddah’ı da anımsamalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.   “Toroslar Gezici Bayram Tırı, 23 Nisan’a Hazır”   23 Nisan Cumartesi günü hazırladıkları Gezici Bayram Tırı ile kutlamalara bu yıl da renk katacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz; “İlçemizin tüm sokaklarını marşlar ve çocuk şarkıları eşliğinde gezecek olan Bayram Tırımızı,  tüm çocuklarımızla buluşturacağız. Biz de çocuklarımızla bu özel günde beraber olacağız. Çocuklarımızın neşesi, coşkusu ve enerjisi meydanları ve sokaklarımızı süsleyecek. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKAN YILMAZ ÇOCUK DEMEK YARINLARIMIZ VE YAŞAMA SEVİNCİ DEMEKTİR

Başkan Yılmaz; “Başta eğitim olmak üzere; sağlık, spor ve sanat alanlarında yanlarında olduğumuz çocuklarımızın, milli değerlerine bağlı ve geleceğe ümitle bakan nesiller olarak yetişmesi için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da büyük bir coşku ile birlik ve beraberlik içinde kutlayacak. Belediye, 23 Nisan Gezici Bayram Tırı ile çocukların neşesine neşe katacak.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 102’nci yıl dönümünü kutladı.

 

“Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir” ilkesinin varoluş temelini oluşturan TBMM’nin kuruluşunun, Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Yılmaz, tüm çocuklara seslenerek; “Sevgili çocuklar; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin kuruluş gününü, egemenliğimizi sonsuza dek koruyacak olan sizlere armağan etti. Sizler, her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Sizlerin yüzleri gülünce biz de mutlu oluyoruz. Sizlere güvenimiz tam” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz; “Kültürel Değerlerimizi, Gelecek Nesillere Aktarıyoruz”

 

Kültürel değerleri yaşatmanın ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmanın önemine değinen Başkan Yılmaz; “Bu değerlerimizden biri de Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar sofralarımız ve Ramazan Panayırımız. Çocuklarımızı unutulmaya yüz tutmuş Ramazan eğlenceleriyle buluşturuyoruz. Çocuklarımızın hatıralarında Hacivat-Karagöz’ü, Meddah’ı da anımsamalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Toroslar Gezici Bayram Tırı, 23 Nisan’a Hazır”

 

23 Nisan Cumartesi günü hazırladıkları Gezici Bayram Tırı ile kutlamalara bu yıl da renk katacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz; “İlçemizin tüm sokaklarını marşlar ve çocuk şarkıları eşliğinde gezecek olan Bayram Tırımızı,  tüm çocuklarımızla buluşturacağız. Biz de çocuklarımızla bu özel günde beraber olacağız. Çocuklarımızın neşesi, coşkusu ve enerjisi meydanları ve sokaklarımızı süsleyecek. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.