lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Genel (BH) - BLOK HABER | 26.04.2022 - 09:53, Güncelleme: 26.04.2022 - 11:30 2666+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİRDEN HAL MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAL MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI HAL MAHALLESİ’NDE 6025 İLE 6040. SOKAKLARDA ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu yerlerin yanı sıra mahallelerdeki asfalt çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler, Akdeniz’de Hal Mahallesi 6025 ile 6040. Sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı.  Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi’nde hem asfaltlama hem de kaldırım yapım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler yenilenen yolları hizmete sundu Kenti konforlu ve modern yollara kavuşturmak için program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi 6025. ve 6040. Sokaklarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışma bölgesinde altyapı çalışmaları sonrasında deforme olan yolu öncelikle  asfalta hazırlayan ekipler, zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimini tamamladı. Yenilenen yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Ekipler ayrıca sokağın kaldırımı olmayan güney kısmında da kaldırım yapım faaliyetini tamamladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAL MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

HAL MAHALLESİ’NDE 6025 İLE 6040. SOKAKLARDA ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu yerlerin yanı sıra mahallelerdeki asfalt çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler, Akdeniz’de Hal Mahallesi 6025 ile 6040. Sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi’nde hem asfaltlama hem de kaldırım yapım çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler yenilenen yolları hizmete sundu

Kenti konforlu ve modern yollara kavuşturmak için program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi 6025. ve 6040. Sokaklarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışma bölgesinde altyapı çalışmaları sonrasında deforme olan yolu öncelikle  asfalta hazırlayan ekipler, zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimini tamamladı. Yenilenen yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Ekipler ayrıca sokağın kaldırımı olmayan güney kısmında da kaldırım yapım faaliyetini tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.