lösev

Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak geçici işçiler kura ile belirlendi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2022 - 11:09, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:42 3035+ kez okundu.
 

Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak geçici işçiler kura ile belirlendi

Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak geçici işçiler kura ile belirlendi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı orman işletme müdürlüklerinde çalışmak üzere alınacak olan 188 geçici işçi için kura çekimi yapıldığı bildirildi.Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yapılan başvurulardan talep edilen kontenjanlara göre yazılı mevzuat gereğince belirlenmesi gereken aday sayısı Kuyuluk Orman Deposunda noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.Kura çekimine Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Personel Müdürü Mustafa Öcal, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber, müdür yardımcıları, şefler ve Mersin 6. Noter Katibi katıldı.Noter kurasından çıkan asil ve yedek adayların Bölge Müdürlüğünün web sayfasında 29 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında duyurulacağı kaydedildi.
Orman Bölge Müdürlüğüne alınacak geçici işçiler kura ile belirlendi
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı orman işletme müdürlüklerinde çalışmak üzere alınacak olan 188 geçici işçi için kura çekimi yapıldığı bildirildi.
Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yapılan başvurulardan talep edilen kontenjanlara göre yazılı mevzuat gereğince belirlenmesi gereken aday sayısı Kuyuluk Orman Deposunda noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.
Kura çekimine Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Personel Müdürü Mustafa Öcal, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber, müdür yardımcıları, şefler ve Mersin 6. Noter Katibi katıldı.
Noter kurasından çıkan asil ve yedek adayların Bölge Müdürlüğünün web sayfasında 29 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında duyurulacağı kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.