lösev

MERSİNLİLER E ÜCRETSİZ KİCK BOKS VE MUAYTHAİ KURSU

Genel (BH) - BLOK HABER | 06.05.2022 - 09:09, Güncelleme: 06.05.2022 - 09:09 2330+ kez okundu.
 

MERSİNLİLER E ÜCRETSİZ KİCK BOKS VE MUAYTHAİ KURSU

MERSİNLİLER E ÜCRETSİZ KİCK BOKS VE MUAYTHAİ KURSU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kick boks ve muaythai kursları başladı. Yenişehir Spor Salonu’nda verilen kursların başlangıç yaşı 8 olarak belirlendi. 8’den 80’e geniş yaş aralığını kapsayan kursların kayıtları Macit Özcan Tesisleri’nde yapılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin ücretsiz kurslarına kick boks ve muaythai da eklendi. Başlangıç yaşı 8 olan kursların kayıtları Macit Özcan Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor. 8’den 80’e geniş yaş aralığında kayıtlar devam ediyor Büyükşehir Belediyesi’nin kick boks ve muaythai antrenörü Fatih Kaya eşliğinde Yenişehir Spor Salonu’nda verilen kurslara ilk aşamada profesyonel 5 sporcu kayıt yaptırdı. Sporcular, salon ve antrenman anlamında Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine önemli bir katkı sunduğunu belirterek, dövüş sporlarına ilgi duyan Mersinlileri kayıt yaptırmaya davet etti. “Mersin Büyükşehir Belediyemiz ücretsiz bir şekilde bu kursu sunuyor” Antrenör Fatih Kaya, kurslara hafta içi her gün devam ettiklerini belirterek; “8-12 yaş aralığını 15.00-16.00 saatleri arasında kabul ediyoruz. 12 yaş ve üzerini ise 16.00-17.00 saatleri arasında kabul ediyoruz. Tesisimizin içerisinde kurs kayıt büromuz var. İsteyenler oraya bir kimlik fotokopisi ve bir fotoğrafla başvurup kurs kayıt formumuzu da doldurduktan sonra kayıtlarını tamamlamış oluyorlar. Bir sağlık problemleri yoksa kaydını tamamlayanlar bizimle beraber çalışmaya başlayabilir. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ücretsiz bir şekilde bu kursu sunuyor” dedi. “Dövüş branşlarını yapmak isteyenlere mutlaka öneriyorum” Sporculardan 24 yaşındaki Mehmet Ali Oğur, 12 yaşından bu yana dövüş sporlarına ilgi duyduğunu vurgulayarak, “Bundan 2 sene önce kadar profesyonelliğe adım attım. Bu kursu Fatih hocamızdan duydum. Zaten Fatih hocamızın olduğunu da öğrenince büyük bir mutluluk ve keyifle antrenmanlara bir an önce başlamak istedim. Dövüş branşlarını yapmak isteyenlere mutlaka öneriyorum. Bir ücret ödemiyoruz, Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çok güzel çok başarılı bir etkinlik. Bana antrenman yeri ve spor salonu anlamında en büyük katkıyı sağlıyor. Bir dövüşçü için en önemli yer spor salonu, antrenman yapabileceği bir yer. Büyükşehir bize bunu sağladı, çok teşekkür ederiz” diye konuştu. “Kendimizi korumak için böyle şeyler yapmak zorunda kalıyoruz” Sporculardan 18 yaşındaki Gamze Kutuk ise 3 sene önce kick boks ve muaythai sporlarına başladığını belirterek, “Aslında ilk başta kilo vermek için başlamıştım. Onun dışında kendimi korumak istiyordum, bu şekilde başladım. Son zamanlarda kadına şiddet bu şekilde arttığı için ister istemez biz de kendimizi korumak için böyle şeyler yapmak zorunda kalıyoruz. 3 yıla göre şu an gayet iyi yerlerdeyim.  Mutluyum, çünkü önümde bir sürü başarım var. İlk başladığımız zaman bir salon ve kulüp arıyoruz. Nasıl başlayacağımızı bilmiyoruz ve Büyükşehir Belediyesi’nin bu şekilde bir yönlendirme yapması bizim için çok iyi” dedi.
MERSİNLİLER E ÜCRETSİZ KİCK BOKS VE MUAYTHAİ KURSU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kick boks ve muaythai kursları başladı. Yenişehir Spor Salonu’nda verilen kursların başlangıç yaşı 8 olarak belirlendi. 8’den 80’e geniş yaş aralığını kapsayan kursların kayıtları Macit Özcan Tesisleri’nde yapılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin ücretsiz kurslarına kick boks ve muaythai da eklendi. Başlangıç yaşı 8 olan kursların kayıtları Macit Özcan Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.

8’den 80’e geniş yaş aralığında kayıtlar devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi’nin kick boks ve muaythai antrenörü Fatih Kaya eşliğinde Yenişehir Spor Salonu’nda verilen kurslara ilk aşamada profesyonel 5 sporcu kayıt yaptırdı. Sporcular, salon ve antrenman anlamında Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine önemli bir katkı sunduğunu belirterek, dövüş sporlarına ilgi duyan Mersinlileri kayıt yaptırmaya davet etti.

“Mersin Büyükşehir Belediyemiz ücretsiz bir şekilde bu kursu sunuyor”

Antrenör Fatih Kaya, kurslara hafta içi her gün devam ettiklerini belirterek; “8-12 yaş aralığını 15.00-16.00 saatleri arasında kabul ediyoruz. 12 yaş ve üzerini ise 16.00-17.00 saatleri arasında kabul ediyoruz. Tesisimizin içerisinde kurs kayıt büromuz var. İsteyenler oraya bir kimlik fotokopisi ve bir fotoğrafla başvurup kurs kayıt formumuzu da doldurduktan sonra kayıtlarını tamamlamış oluyorlar. Bir sağlık problemleri yoksa kaydını tamamlayanlar bizimle beraber çalışmaya başlayabilir. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ücretsiz bir şekilde bu kursu sunuyor” dedi.

“Dövüş branşlarını yapmak isteyenlere mutlaka öneriyorum”

Sporculardan 24 yaşındaki Mehmet Ali Oğur, 12 yaşından bu yana dövüş sporlarına ilgi duyduğunu vurgulayarak, “Bundan 2 sene önce kadar profesyonelliğe adım attım. Bu kursu Fatih hocamızdan duydum. Zaten Fatih hocamızın olduğunu da öğrenince büyük bir mutluluk ve keyifle antrenmanlara bir an önce başlamak istedim. Dövüş branşlarını yapmak isteyenlere mutlaka öneriyorum. Bir ücret ödemiyoruz, Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çok güzel çok başarılı bir etkinlik. Bana antrenman yeri ve spor salonu anlamında en büyük katkıyı sağlıyor. Bir dövüşçü için en önemli yer spor salonu, antrenman yapabileceği bir yer. Büyükşehir bize bunu sağladı, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

“Kendimizi korumak için böyle şeyler yapmak zorunda kalıyoruz”

Sporculardan 18 yaşındaki Gamze Kutuk ise 3 sene önce kick boks ve muaythai sporlarına başladığını belirterek, “Aslında ilk başta kilo vermek için başlamıştım. Onun dışında kendimi korumak istiyordum, bu şekilde başladım. Son zamanlarda kadına şiddet bu şekilde arttığı için ister istemez biz de kendimizi korumak için böyle şeyler yapmak zorunda kalıyoruz. 3 yıla göre şu an gayet iyi yerlerdeyim.  Mutluyum, çünkü önümde bir sürü başarım var. İlk başladığımız zaman bir salon ve kulüp arıyoruz. Nasıl başlayacağımızı bilmiyoruz ve Büyükşehir Belediyesi’nin bu şekilde bir yönlendirme yapması bizim için çok iyi” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.