lösev

Tarsus’ta klasik müzik akşamı

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2022 - 11:50, Güncelleme: 25.05.2022 - 11:37 3255+ kez okundu.
 

Tarsus’ta klasik müzik akşamı

Tarsus’ta klasik müzik akşamı

20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MERFEST), Avusturya’nın usta klasik müzik topluluklarından Viener Klavier Quartett’i Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle sanatseverlerle buluşturdu.Tarsus St. Paul Müzesi’nde yer alan konserde, Katharina Engelbrecht, Magdalena Eber, Jan Ryska, ve Maximilian Flider isimlerinden oluşan topluluk, Mozart, Saint Saens ve Strauss’dan oluşan seçkin bir repertuvar seslendirdi.Konser öncesi alınan şehit haberleri üzerine, MERFEST Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, şehit ailelerine ve Türk milletine taziyede bulundu.Konser, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.
Tarsus’ta klasik müzik akşamı
20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MERFEST), Avusturya’nın usta klasik müzik topluluklarından Viener Klavier Quartett’i Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle sanatseverlerle buluşturdu.
Tarsus St. Paul Müzesi’nde yer alan konserde, Katharina Engelbrecht, Magdalena Eber, Jan Ryska, ve Maximilian Flider isimlerinden oluşan topluluk, Mozart, Saint Saens ve Strauss’dan oluşan seçkin bir repertuvar seslendirdi.
Konser öncesi alınan şehit haberleri üzerine, MERFEST Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, şehit ailelerine ve Türk milletine taziyede bulundu.
Konser, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.