lösev

Mezitli de İhtiyaç Sahibi Ailelere Hoş Geldin Bebek Desteği

Mezitli (BH) - BLOK HABER | 27.05.2022 - 14:20, Güncelleme: 27.05.2022 - 14:20 9160+ kez okundu.
 

Mezitli de İhtiyaç Sahibi Ailelere Hoş Geldin Bebek Desteği

Mezitli de İhtiyaç Sahibi Ailelere Hoş Geldin Bebek Desteği

Hayata geçirdiği projelerle örnek sosyal belediyecilik hizmeti sunan Mezitli Belediyesi şimdi de çocuk sevinci yaşayan ailelerin ekonomik sıkıntılardan daha az etkilenmesi amacıyla bütçesine katkı için ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini başlattı. Mutlu Anneler Mutlu Mezitli projesi kapsamında giderek artan ekonomik kriz ile beraber Mezitli’de yaşayan ve yeni doğum yapan vatandaşlara yardım amaçlı yapılan proje ile 0-3 ay arasında çocuğu olan ailelere içerisinde bebek çantası, bebek bezi, bebek alt açma bezi, biberon, emzik, şampuan, tırnak makası ve zıbın takımı gibi eşyaların yer aldığı bebek çantası veriliyor. Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında bebek çantasından yararlanmak isteyen vatandaşların muhtarlıktan alacakları ihtiyaç sahibi olduğuna dair belge ile Mezitli Belediyesi Halk Masasından müracaat etmesi gerekiyor. Mezitli’de yaşayan ailelerin bebek sevinçlerinin gölgelenmemesi adına Hoş Geldin Bebek projesini hayata geçirdikleri bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Ülkemiz derin bir ekonomik krizin içerisinden geçiyor. Mezitli Belediyesi olarak ailelerimizin bebek sevinçlerinin gölgelenmemesi için katkı sağlamak istedik. 0-3 ay arası ihtiyaç sahibi ailelerimiz muhtarlıklardan alacakları belge ile Mezitli Belediyesi Halk masasına başvuruda bulunurlarsa kendilerine katkı sunmak istiyoruz. Mutlu Mezitli’de mutlu anneler olsun istiyoruz” dedi.
Mezitli de İhtiyaç Sahibi Ailelere Hoş Geldin Bebek Desteği

Hayata geçirdiği projelerle örnek sosyal belediyecilik hizmeti sunan Mezitli Belediyesi şimdi de çocuk sevinci yaşayan ailelerin ekonomik sıkıntılardan daha az etkilenmesi amacıyla bütçesine katkı için ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini başlattı.

Mutlu Anneler Mutlu Mezitli projesi kapsamında giderek artan ekonomik kriz ile beraber Mezitli’de yaşayan ve yeni doğum yapan vatandaşlara yardım amaçlı yapılan proje ile 0-3 ay arasında çocuğu olan ailelere içerisinde bebek çantası, bebek bezi, bebek alt açma bezi, biberon, emzik, şampuan, tırnak makası ve zıbın takımı gibi eşyaların yer aldığı bebek çantası veriliyor.

Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında bebek çantasından yararlanmak isteyen vatandaşların muhtarlıktan alacakları ihtiyaç sahibi olduğuna dair belge ile Mezitli Belediyesi Halk Masasından müracaat etmesi gerekiyor.

Mezitli’de yaşayan ailelerin bebek sevinçlerinin gölgelenmemesi adına Hoş Geldin Bebek projesini hayata geçirdikleri bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Ülkemiz derin bir ekonomik krizin içerisinden geçiyor. Mezitli Belediyesi olarak ailelerimizin bebek sevinçlerinin gölgelenmemesi için katkı sağlamak istedik. 0-3 ay arası ihtiyaç sahibi ailelerimiz muhtarlıklardan alacakları belge ile Mezitli Belediyesi Halk masasına başvuruda bulunurlarsa kendilerine katkı sunmak istiyoruz. Mutlu Mezitli’de mutlu anneler olsun istiyoruz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.