lösev

40 bin kilogramlık atık çocukları ödüllendirdi

02.01.2023 - 16:22, Güncelleme: 02.01.2023 - 16:22 2387+ kez okundu.
 

40 bin kilogramlık atık çocukları ödüllendirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yerel belediyenin çocukları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla geçen yıl başlattığı ve şube sayısını 7’ye yükselttiği Çocuk Ödül Market’te bir yıl boyunca 40 bin kilogram atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile İzmit Kent Konseyi ortaklığında faaliyetlerine devam eden Çocuk Ödül Market, 2022 yılında da atıkların geri dönüştürülmesine katkı sağladı. Şube sayısı 7’ye yükseltilen Çocuk Ödül Market; Hacı Hızır, Çukurbağ, Şirintepe, Gündoğdu, Yenişehir, Alikahya Fatih ve Akmeşe’de geri dönüştürülebilir atıkları toplamaya devam ediyor. 2022 yılı boyunca Çocuk Ödül Marketlerden toplamda 40 bin kilogram atık toplanarak geri dönüşümleri sağlandı. Toplanan atıklar karşılığında öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri ve gıda ürünleri verilirken, Çocuk Ödül Marketlerde 'Çınar Kart' uygulaması hayata geçirilerek atık getiren vatandaşların kartlarına puanlarına yüklendi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yerel belediyenin çocukları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla geçen yıl başlattığı ve şube sayısını 7’ye yükselttiği Çocuk Ödül Market’te bir yıl boyunca 40 bin kilogram atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile İzmit Kent Konseyi ortaklığında faaliyetlerine devam eden Çocuk Ödül Market, 2022 yılında da atıkların geri dönüştürülmesine katkı sağladı.

Şube sayısı 7’ye yükseltilen Çocuk Ödül Market; Hacı Hızır, Çukurbağ, Şirintepe, Gündoğdu, Yenişehir, Alikahya Fatih ve Akmeşe’de geri dönüştürülebilir atıkları toplamaya devam ediyor.

2022 yılı boyunca Çocuk Ödül Marketlerden toplamda 40 bin kilogram atık toplanarak geri dönüşümleri sağlandı.

Toplanan atıklar karşılığında öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri ve gıda ürünleri verilirken, Çocuk Ödül Marketlerde 'Çınar Kart' uygulaması hayata geçirilerek atık getiren vatandaşların kartlarına puanlarına yüklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.