lösev

Avokado hırsızları jandarmadan kaçamadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 13:01, Güncelleme: 09.01.2023 - 11:36 2848+ kez okundu.
 

Avokado hırsızları jandarmadan kaçamadı

Avokado hırsızları jandarmadan kaçamadı

Mersin’de jandarma ekiplerince bir araçta yapılan aramada, bahçeden çalındığı tespit edilen bin 100 adet avokado meyvesi ile 43 gram uyuşturucu ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Anamur ilçesi Ören Mahallesi’nde devriye gezen ekipler, içerisinde 3 kişinin bulunduğu aracı şüphe üzerine durdurarak arama yaptı. Aramada, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir bahçeden çalındığı belirlenen bin 100 adet avokado meyvesi ile 43 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet av tüfeği ele geçirdi.Gözaltına alınan 3 şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Avokado hırsızları jandarmadan kaçamadı
Mersin’de jandarma ekiplerince bir araçta yapılan aramada, bahçeden çalındığı tespit edilen bin 100 adet avokado meyvesi ile 43 gram uyuşturucu ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Anamur ilçesi Ören Mahallesi’nde devriye gezen ekipler, içerisinde 3 kişinin bulunduğu aracı şüphe üzerine durdurarak arama yaptı. Aramada, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir bahçeden çalındığı belirlenen bin 100 adet avokado meyvesi ile 43 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet av tüfeği ele geçirdi.
Gözaltına alınan 3 şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.