lösev

Sahur vakti tamirhanede çıkan yangın panik yaşattı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 11:13, Güncelleme: 03.04.2023 - 07:03 6469+ kez okundu.
 

Sahur vakti tamirhanede çıkan yangın panik yaşattı

Sahur vakti tamirhanede çıkan yangın panik yaşattı

Mersin’in Erdemli ilçesinde sahur vaktinde bir tamirhanede çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.Alınan bilgiye göre ilçe Merkez Mahallesi, Müftüler Sokak’taki bir elektrikli eşya tamirhanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Sahur vakti sokaktan yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezini arayıp yardım istedi. Gelen ihbar üzerine olay yerine 5 itfaiye ekibi ile birlikte sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Mahalleyi adeta gündüze çeviren alevler metrelerce yükseğe çıktı. Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan yangın, ekiplerin hummalı çalışması sonucu yaklaşık bir saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Tamirhane kullanılamaz hale gelirken, yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.Yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.
Sahur vakti tamirhanede çıkan yangın panik yaşattı
Mersin’in Erdemli ilçesinde sahur vaktinde bir tamirhanede çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.
Alınan bilgiye göre ilçe Merkez Mahallesi, Müftüler Sokak’taki bir elektrikli eşya tamirhanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Sahur vakti sokaktan yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezini arayıp yardım istedi. Gelen ihbar üzerine olay yerine 5 itfaiye ekibi ile birlikte sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Mahalleyi adeta gündüze çeviren alevler metrelerce yükseğe çıktı. Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan yangın, ekiplerin hummalı çalışması sonucu yaklaşık bir saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Tamirhane kullanılamaz hale gelirken, yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.
Yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.