lösev

Motorine 47 kuruş indirim geliyor

Ekonomi 24.04.2023 - 12:51, Güncelleme: 24.04.2023 - 12:51 2831+ kez okundu.
 

Motorine 47 kuruş indirim geliyor

Motorine yarından itibaren geçerli olmak üzere bir indirim daha geliyor. Motorine yarından itibaren 47 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor.İSTANBUL (İGFA) - Bayram tatiline bir gün kala benzin ve motorine indirim gelmişti. İndirimde brent petrolün 87 dolardan 80 dolara kadar gerilemesi etkili olurken, sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine 24 Nisan'ı 25 Nisan'a bağlayan geceyarısından itibaren bir indirim daha geleceği kaydedildi. Ortalama litre fiyatı 20,56 lira olan akaryakıt ürünlerinden motorine, 47 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Motorine yarından itibaren geçerli olmak üzere bir indirim daha geliyor. Motorine yarından itibaren 47 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

İSTANBUL (İGFA) - Bayram tatiline bir gün kala benzin ve motorine indirim gelmişti.

İndirimde brent petrolün 87 dolardan 80 dolara kadar gerilemesi etkili olurken, sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine 24 Nisan'ı 25 Nisan'a bağlayan geceyarısından itibaren bir indirim daha geleceği kaydedildi.

Ortalama litre fiyatı 20,56 lira olan akaryakıt ürünlerinden motorine, 47 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.