lösev

Elektrik akımına kapılan 2 inşaat işçisi yaralandı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 26.04.2023 - 11:57, Güncelleme: 26.04.2023 - 11:57 1829+ kez okundu.
 

Elektrik akımına kapılan 2 inşaat işçisi yaralandı

Elektrik akımına kapılan 2 inşaat işçisi yaralandı

Sinan KABATEPE/ ALAPLI (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ta, 3 katlı binanın inşaatında çalışan 2 işçi elektrik akımına kapılıp yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçilerden Nail Çam'ın (45) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay, saat 16.00 sıralarında, Alaplı ilçesi Konak Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın inşaatında meydana geldi. İnşaatta çalışan Mustafa Mert Öztürk (26) ve Nail Çam, inşaat demirlerini taşırken, demirin elektrik tellerine temasıyla elektrik akımına kapıldı. Durumu gören işçiler, 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlıkçılar, yaralı işçilere ilk müdahalede bulundu. Mustafa Mert Öztürk ve Nail Çam, daha sonra ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan işçilerden Nail Çam'ın durumunun ağır olduğu, Mustafa Mert Öztürk'ün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Elektrik akımına kapılan 2 inşaat işçisi yaralandı

Sinan KABATEPE/ ALAPLI (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ta, 3 katlı binanın inşaatında çalışan 2 işçi elektrik akımına kapılıp yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçilerden Nail Çam'ın (45) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olay, saat 16.00 sıralarında, Alaplı ilçesi Konak Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın inşaatında meydana geldi. İnşaatta çalışan Mustafa Mert Öztürk (26) ve Nail Çam, inşaat demirlerini taşırken, demirin elektrik tellerine temasıyla elektrik akımına kapıldı. Durumu gören işçiler, 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlıkçılar, yaralı işçilere ilk müdahalede bulundu. Mustafa Mert Öztürk ve Nail Çam, daha sonra ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan işçilerden Nail Çam'ın durumunun ağır olduğu, Mustafa Mert Öztürk'ün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.