lösev

Genç basketbolculardan Türkiye başarısı

Spor 26.04.2023 - 10:48, Güncelleme: 26.04.2023 - 10:48 5930+ kez okundu.
 

Genç basketbolculardan Türkiye başarısı

U14 Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları 15-19 Nisan 2023 tarihlerinde Sivas’ta gerçekleştirildi. Kütahya Belediyespor Basketbol takımı, şampiyonayı elde ettiği başarılı sonuçlarla 4. olarak tamamladı.KÜTAHYA (İGFA) - Birçok branşta gençlerimizi sporla tanıştıran ve elde ettiği başarılar ile Kütahya’nın adını gururla temsil eden Kütahya Belediyespor, basketbol alanında da başarılara imza atmaya devam ediyor. Kütahya Belediyespor U14 Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2022-2023 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlediği U14 Erkekler Bölge Şampiyonasına il birincisi olarak katılmaya hak kazanmıştı. Sivas’ta gerçekleştirilen Anadolu Şampiyonasını 4. olarak tamamlayarak Kütahya’mızın adını gururla temsil ettiler.

U14 Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları 15-19 Nisan 2023 tarihlerinde Sivas’ta gerçekleştirildi. Kütahya Belediyespor Basketbol takımı, şampiyonayı elde ettiği başarılı sonuçlarla 4. olarak tamamladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Birçok branşta gençlerimizi sporla tanıştıran ve elde ettiği başarılar ile Kütahya’nın adını gururla temsil eden Kütahya Belediyespor, basketbol alanında da başarılara imza atmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyespor U14 Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2022-2023 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlediği U14 Erkekler Bölge Şampiyonasına il birincisi olarak katılmaya hak kazanmıştı. Sivas’ta gerçekleştirilen Anadolu Şampiyonasını 4. olarak tamamlayarak Kütahya’mızın adını gururla temsil ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.