lösev

Dünya Caz Günü'nde Caz Yağmuru

27.04.2023 - 14:11, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:11 1126+ kez okundu.
 

Dünya Caz Günü'nde Caz Yağmuru

Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenleri, Dünya Caz Günü’nde CRR’de bir araya geliyor!   İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 30 Nisan akşamı, caz dünyamızın 15 ismini sahnesinde ağırlıyor. Farklı kuşaktan müzisyenlerin bir araya geleceği ve caz yağmuruna dönüşecek konser, 20.00’de başlayacak.  “Dünya Caz Günü’nde Caz Yağmuru” başlıklı konserde; vokallerde Ece Göksu, Erdem Özkan, Eren Noyan, Evrim Özşuca, Sibel Köse ve Ülkü Aybala Sunat, orkestrada ise piyanoda Nilüfer Verdi, saksofonda Barış Ertürk, gitarda Eylül Biçer, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Burak Cihangirli yer alacak. Konserde ayrıca, uzun yıllar sahnelere çıkmayan Kamil Özler, Cem Nasuhoğlu ve Kamil Yılmaz'dan oluşan triosuyla,  dinleyicilere üç gitarlı bir sürpriz sunacak. Gecenin sunuculuğunu, caza ilgisiyle bilinen sinema ve tiyatro sanatçısı Metin Belgin üstlenecek.  Dünya Caz Günü’nde Caz Yağmuru konserinin biletleri 40-75-125 ve 150 TL kategorilerinde, CRR Gişesi ve Biletix’ten temin edilebilir.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenleri, Dünya Caz Günü’nde CRR’de bir araya geliyor!
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 30 Nisan akşamı, caz dünyamızın 15 ismini sahnesinde ağırlıyor. Farklı kuşaktan müzisyenlerin bir araya geleceği ve caz yağmuruna dönüşecek konser, 20.00’de başlayacak. 

“Dünya Caz Günü’nde Caz Yağmuru” başlıklı konserde; vokallerde Ece Göksu, Erdem Özkan, Eren Noyan, Evrim Özşuca, Sibel Köse ve Ülkü Aybala Sunat, orkestrada ise piyanoda Nilüfer Verdi, saksofonda Barış Ertürk, gitarda Eylül Biçer, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Burak Cihangirli yer alacak.

Konserde ayrıca, uzun yıllar sahnelere çıkmayan Kamil Özler, Cem Nasuhoğlu ve Kamil Yılmaz'dan oluşan triosuyla,  dinleyicilere üç gitarlı bir sürpriz sunacak. Gecenin sunuculuğunu, caza ilgisiyle bilinen sinema ve tiyatro sanatçısı Metin Belgin üstlenecek. 

Dünya Caz Günü’nde Caz Yağmuru konserinin biletleri 40-75-125 ve 150 TL kategorilerinde, CRR Gişesi ve Biletix’ten temin edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.