lösev

Tuna Kiremitçi, Mayıs ayında Murat Beşer ile “Yüz Yüze"nin konuğu olacak

27.04.2023 - 14:07, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:07 1067+ kez okundu.
 

Tuna Kiremitçi, Mayıs ayında Murat Beşer ile “Yüz Yüze"nin konuğu olacak

Müzik yazarı Murat Beşer’in moderatörlüğünde gerçekleşen ve her ay yeni isimlerin konuk olduğu “Yüz Yüze” sohbetlerin Mayıs ayı konuğu Tuna Kiremitçi olacak. Müzik yaşamının yanı sıra yazarlığıyla da dikkat çeken Tuna Kiremitçi, 7 Mayıs Pazar günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’te sevenleriyle bir araya gelecek.   Her ay sanat dünyasının sevilen isimlerin sanatseverlerle bir araya geldiği Yüz Yüze sohbetlerin Mayıs ayındaki konuğu edebiyat dünyasının güçlü ismi Tuna Kiremitçi olacak. Yazarlığının yanı sıra kurduğu Kumdan Kaleler grubuyla müzik dünyasının da yakından takip ettiği Kiremitçi, müzik yazarı Murat Beşer’in konuğu olacak. 7 Mayıs saat 17:00’de Yapı Kredi bomontiada The Populist’de sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanan Tuna Kiremitçi, sanat hayatındaki üretkenliğini taçlandırdığı son romanı “Perinin Ölümü” nden müzik yaşamına uzanan renkli sanat hayatını Yüz Yüze misafirleriyle paylaşacak. Etkinliğin konuğu olan Kiremitçi, keyifli sohbetin yanı sıra hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak. Ünlü yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi ve Murat Beşer’in bir araya geleceği keyifli sohbet için yerinizi şimdiden ayırtın.    Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Müzik yazarı Murat Beşer’in moderatörlüğünde gerçekleşen ve her ay yeni isimlerin konuk olduğu “Yüz Yüze” sohbetlerin Mayıs ayı konuğu Tuna Kiremitçi olacak. Müzik yaşamının yanı sıra yazarlığıyla da dikkat çeken Tuna Kiremitçi, 7 Mayıs Pazar günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’te sevenleriyle bir araya gelecek.

 

Her ay sanat dünyasının sevilen isimlerin sanatseverlerle bir araya geldiği Yüz Yüze sohbetlerin Mayıs ayındaki konuğu edebiyat dünyasının güçlü ismi Tuna Kiremitçi olacak. Yazarlığının yanı sıra kurduğu Kumdan Kaleler grubuyla müzik dünyasının da yakından takip ettiği Kiremitçi, müzik yazarı Murat Beşer’in konuğu olacak. 7 Mayıs saat 17:00’de Yapı Kredi bomontiada The Populist’de sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanan Tuna Kiremitçi, sanat hayatındaki üretkenliğini taçlandırdığı son romanı “Perinin Ölümü” nden müzik yaşamına uzanan renkli sanat hayatını Yüz Yüze misafirleriyle paylaşacak. Etkinliğin konuğu olan Kiremitçi, keyifli sohbetin yanı sıra hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak. Ünlü yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi ve Murat Beşer’in bir araya geleceği keyifli sohbet için yerinizi şimdiden ayırtın. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.