lösev

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Malkara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler

27.04.2023 - 13:44, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:44 1044+ kez okundu.
 

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Malkara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Efrahim Çelik, Deva Partisi İlçe Başkanı Filiz Yıldırım Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Malkara İlçe Teşkilatı Üyeleri ve partililer yer aldı. CHP Malkara İlçe Başkanlığı, Malkara’da hizmet veren esnaf, tekstil firmaları ve kahvehaneleri ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Malkara’da vatandaşlar, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar’a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindeki protokol üyelerini aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtip kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Efrahim Çelik, Deva Partisi İlçe Başkanı Filiz Yıldırım Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Malkara İlçe Teşkilatı Üyeleri ve partililer yer aldı.

CHP Malkara İlçe Başkanlığı, Malkara’da hizmet veren esnaf, tekstil firmaları ve kahvehaneleri ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Malkara’da vatandaşlar, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Nurten Yontar’a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindeki protokol üyelerini aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtip kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.