lösev

Gündoğdu, Derince Sağlıklı Yaşam Parkını inceledi

27.04.2023 - 13:19, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:19 1005+ kez okundu.
 

Gündoğdu, Derince Sağlıklı Yaşam Parkını inceledi

Genel Sekreter Gündoğdu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanında inşa edilen Derince Sağlıklı Yaşam Parkında incelemelerde bulundu Şehir genelinde birçok farklı alanda yatırım yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan projeleri de hızlı bir şekilde bitiriyor. Tamamlanmasına kısa bir süre kalan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanında bulunan 45 dönümlük alan üzerine inşa edilen Derince Sağlıklı Yaşam Parkında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu incelemelerde bulundu.   ÇALIŞMALAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI      Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki projelerini yakından takip eden Genel Sekreter Gündoğdu, bu kez Derince Sağlıklı Yaşam Parkında incelemelerde bulundu. Parkın yakın zamanda tamamlanıp halkın kullanımına açılacağını ve bölgenin çehresini değiştireceğini belirten Gündoğdu, parktaki çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan’dan detaylı bilgi aldı. Ayrıca Genel Sekreter Gündoğdu’ya parkın etrafına yapılan yollarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya tarafından bilgi verildi.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Genel Sekreter Gündoğdu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanında inşa edilen Derince Sağlıklı Yaşam Parkında incelemelerde bulundu

Şehir genelinde birçok farklı alanda yatırım yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan projeleri de hızlı bir şekilde bitiriyor. Tamamlanmasına kısa bir süre kalan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanında bulunan 45 dönümlük alan üzerine inşa edilen Derince Sağlıklı Yaşam Parkında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu incelemelerde bulundu.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI     

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki projelerini yakından takip eden Genel Sekreter Gündoğdu, bu kez Derince Sağlıklı Yaşam Parkında incelemelerde bulundu. Parkın yakın zamanda tamamlanıp halkın kullanımına açılacağını ve bölgenin çehresini değiştireceğini belirten Gündoğdu, parktaki çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan’dan detaylı bilgi aldı. Ayrıca Genel Sekreter Gündoğdu’ya parkın etrafına yapılan yollarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya tarafından bilgi verildi.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.