lösev

Zonguldak Havalimanı’nda oy kullanma işlemi başladı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 1020+ kez okundu.
 

Zonguldak Havalimanı’nda oy kullanma işlemi başladı

Zonguldak Havalimanı’nda oy kullanma işlemi başladı

Ali Sencer ARSLAN/ÇAYCUMA (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesindeki havalimanına kurulan sandıkla birlikte yurt dışında yaşayan seçmenler için oy kullanma işlemi başladı. Zonguldak Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemleri bugün 08.30 itibariyle başladı. Sandık kurulu üyelerinin yemin etmesinin ardından pusula sayımı yapıldı. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler ise sabah saatlerinden itibaren havaalanındaki A-1 No’lu Sandık’a gelerek oylarını kullandı. Öğlen saatlerine kadar 21 seçmen Zonguldak’ta oy kullandı. Almanya’da yaşayan ve Bartın’a gitmeden önce eşiyle birlikte oy kullanmak istediklerini söyleyen Kerim Erkan “Dün İstanbul’a geldik. Bugün de oy kullanmak için buraya geldik. Devlete millete hayırlı olsun. İnşallah her şey güzel olur. Uygulamadan çok memnunuz” dedi. Eşiyle birlikte memleketlerine gitmeden önce sandık başına gelen Kıymet Erkan da “Oy kullandık, devlete millete hayırlı olsun. En hayırlı kimse o kazansın” ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Zonguldak Havalimanı’nda oy kullanma işlemi başladı

Ali Sencer ARSLAN/ÇAYCUMA (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesindeki havalimanına kurulan sandıkla birlikte yurt dışında yaşayan seçmenler için oy kullanma işlemi başladı.
Zonguldak Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemleri bugün 08.30 itibariyle başladı. Sandık kurulu üyelerinin yemin etmesinin ardından pusula sayımı yapıldı. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler ise sabah saatlerinden itibaren havaalanındaki A-1 No’lu Sandık’a gelerek oylarını kullandı. Öğlen saatlerine kadar 21 seçmen Zonguldak’ta oy kullandı.
Almanya’da yaşayan ve Bartın’a gitmeden önce eşiyle birlikte oy kullanmak istediklerini söyleyen Kerim Erkan “Dün İstanbul’a geldik. Bugün de oy kullanmak için buraya geldik. Devlete millete hayırlı olsun. İnşallah her şey güzel olur. Uygulamadan çok memnunuz” dedi.
Eşiyle birlikte memleketlerine gitmeden önce sandık başına gelen Kıymet Erkan da “Oy kullandık, devlete millete hayırlı olsun. En hayırlı kimse o kazansın” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.