lösev

Samsun’da kamyonet su kanalına devrildi: 4 yaralı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 1070+ kez okundu.
 

Samsun’da kamyonet su kanalına devrildi: 4 yaralı

Samsun’da kamyonet su kanalına devrildi: 4 yaralı

Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’un İlkadım ilçesinde kamyonetin su kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Gürgendağı mevkii Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Beki Murat Sıtkı (66) idaresindeki 14 BY 772 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki su kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü Bekir Murat Sıtkı ile kamyonette bulunan Neriman Murat (63), Fatma Atagül (52) ve Bora Çarıkçı (38) ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Samsun’da kamyonet su kanalına devrildi: 4 yaralı

Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’un İlkadım ilçesinde kamyonetin su kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Gürgendağı mevkii Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Beki Murat Sıtkı (66) idaresindeki 14 BY 772 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki su kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü Bekir Murat Sıtkı ile kamyonette bulunan Neriman Murat (63), Fatma Atagül (52) ve Bora Çarıkçı (38) ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.