lösev

Otomobil, istinat duvarına çarpıp, takla attı: 3 ölü 1 yaralı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 1299+ kez okundu.
 

Otomobil, istinat duvarına çarpıp, takla attı: 3 ölü 1 yaralı

Otomobil, istinat duvarına çarpıp, takla attı: 3 ölü 1 yaralı

Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta istinat duvarına çarpıp takla atan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak-Ankara kara yolunun Köroğlu köyü yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. Zonguldak yönüne giden henüz sürücüsü belirlenemeyen 67 ACL 548 plakalı otomobil, istinat duvarına çarpıp, taklalar attıktan sonra sulama kanalına devrildi. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, otomobildeki Duygu Karataş (18), Şafak Durmuş (21) ve bir kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan bir kadın ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri ise cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Aracın kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol, yaklaşık 1 saat sonra yeniden açıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobil, istinat duvarına çarpıp, takla attı: 3 ölü 1 yaralı

Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta istinat duvarına çarpıp takla atan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak-Ankara kara yolunun Köroğlu köyü yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. Zonguldak yönüne giden henüz sürücüsü belirlenemeyen 67 ACL 548 plakalı otomobil, istinat duvarına çarpıp, taklalar attıktan sonra sulama kanalına devrildi. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, otomobildeki Duygu Karataş (18), Şafak Durmuş (21) ve bir kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan bir kadın ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri ise cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Aracın kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol, yaklaşık 1 saat sonra yeniden açıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.