lösev

Başkent EDAŞ’tan Karabük’te bakım ve yatırım çalışmaları

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 2222+ kez okundu.
 

Başkent EDAŞ’tan Karabük’te bakım ve yatırım çalışmaları

Başkent EDAŞ’tan Karabük’te bakım ve yatırım çalışmaları

KARABÜK, (DHA)- Başkent EDAŞ, Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdüğünü açıkladı. Buna göre Karabük’te bin 759 trafo ve 7 bin 745 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yapıldı. Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 519 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri bölgede 61 trafo ve 18 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 79 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. 15 ELEKTRİK PANOSU VE 9 TRAFO MERKEZİ MONTAJI TAMAMLANDI Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Karabük’te hizmet verdiği 175 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 26 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 323 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 15 elektrik panosu ile 9 trafo ve 1 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.
Başkent EDAŞ’tan Karabük’te bakım ve yatırım çalışmaları

KARABÜK, (DHA)- Başkent EDAŞ, Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdüğünü açıkladı. Buna göre Karabük’te bin 759 trafo ve 7 bin 745 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yapıldı.

Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 519 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri bölgede 61 trafo ve 18 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 79 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

15 ELEKTRİK PANOSU VE 9 TRAFO MERKEZİ MONTAJI TAMAMLANDI

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Karabük’te hizmet verdiği 175 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 26 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 323 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 15 elektrik panosu ile 9 trafo ve 1 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.