lösev

Bakan Muş: Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 2181+ kez okundu.
 

Bakan Muş: Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor

Bakan Muş: Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor

Emre ŞAHİNOL/BAFRA (SAMSUN, (DHA)-SAMSUN'un Bafra ilçesinde konuşan Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, "Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor. Teşkilatın gücü, gayreti ve emeği ile sandıktan çıkaracağımız oy, bizi ve Cumhurbaşkanımızı güçlü kılacaktır" dedi. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir dizi programa katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, öğretmenievinde partililere yaptığı konuşmada, seçimler için daha çok gayret göstermelerini istedi. Bakan Muş, "Allah gayretleri zayi etmez. Bizim görevimiz, gücümüzün yettiğince, elimizden geldiğince ama en fazlasını yapıp; gayret bizden, takdir Allah’tan diyeceğiz" diye konuştu. TEŞKİLATIMIZIN HER BİREYİ KIYMETLİ Partililere birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ticaret Bakanı Muş, "Belediye, teşkilat ve adaylar olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz ki, neticesi de güzel olsun. Uğraştığımız işler, gösterdiğimiz gayret, yapmak istediklerimiz partimizin gelecek hedeflerindendir. AK Parti'nin bir özelliği vardır. Aldığı oy oranının üzerine koyarak gelmiştir. Teşkilatımızın her bireyi bizim için kıymetli, her bir arkadaşımız bizim için önemli. Şu an aktif bir görevi vardır ya da yoktur. Bu bir bayrak yarışı. Bizim şu an oturduğumuz masada, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız da var. Dolayısıyla bir noktadan sonra o bayrağı devredecek bir başkası alacaktır.  Şu an yapacağımız iş ise, görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızı çalışmalarımızın içine dahil etmektir. Her bir arkadaşımızı seçimlerde arayacağız. Teşkilatçılık, birlik ve beraberlik bunu gerektirir. Bafra’da iyi oy alıyoruz. Fakat daha iyisini almak zorundayız. İyinin limiti yok. Bundan daha iyisini alırsanız üzerine koyduğunuz daha iyisi olur. Onun için her bir arkadaşımızdan çalışmalarını, şu son iki hafta içerisinde emeklerini, gayretlerini artırarak sahaya yansıtmalarını bekliyorum" dedi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un programına, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile teşkilat mensupları katıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Bakan Muş: Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor

Emre ŞAHİNOL/BAFRA (SAMSUN, (DHA)-SAMSUN'un Bafra ilçesinde konuşan Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, "Partimizin gücü teşkilatlarından geliyor. Teşkilatın gücü, gayreti ve emeği ile sandıktan çıkaracağımız oy, bizi ve Cumhurbaşkanımızı güçlü kılacaktır" dedi.
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir dizi programa katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, öğretmenievinde partililere yaptığı konuşmada, seçimler için daha çok gayret göstermelerini istedi. Bakan Muş, "Allah gayretleri zayi etmez. Bizim görevimiz, gücümüzün yettiğince, elimizden geldiğince ama en fazlasını yapıp; gayret bizden, takdir Allah’tan diyeceğiz" diye konuştu.
TEŞKİLATIMIZIN HER BİREYİ KIYMETLİ
Partililere birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ticaret Bakanı Muş, "Belediye, teşkilat ve adaylar olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz ki, neticesi de güzel olsun. Uğraştığımız işler, gösterdiğimiz gayret, yapmak istediklerimiz partimizin gelecek hedeflerindendir. AK Parti'nin bir özelliği vardır. Aldığı oy oranının üzerine koyarak gelmiştir. Teşkilatımızın her bireyi bizim için kıymetli, her bir arkadaşımız bizim için önemli. Şu an aktif bir görevi vardır ya da yoktur. Bu bir bayrak yarışı. Bizim şu an oturduğumuz masada, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız da var. Dolayısıyla bir noktadan sonra o bayrağı devredecek bir başkası alacaktır.  Şu an yapacağımız iş ise, görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızı çalışmalarımızın içine dahil etmektir. Her bir arkadaşımızı seçimlerde arayacağız. Teşkilatçılık, birlik ve beraberlik bunu gerektirir. Bafra’da iyi oy alıyoruz. Fakat daha iyisini almak zorundayız. İyinin limiti yok. Bundan daha iyisini alırsanız üzerine koyduğunuz daha iyisi olur. Onun için her bir arkadaşımızdan çalışmalarını, şu son iki hafta içerisinde emeklerini, gayretlerini artırarak sahaya yansıtmalarını bekliyorum" dedi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un programına, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile teşkilat mensupları katıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.