lösev

Mersin de Çeşme Operasyonu

Genel 16.07.2019 - 08:48, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3795+ kez okundu.
 

Mersin de Çeşme Operasyonu

MERSİN’DE ÇEŞME OPERASYONU,ÇEŞMELER TEK TİP OLUYOR BÜYÜKŞEHİR ÇEŞMELERİ TEK TİP HALE GETİRİYOR  ATIL VAZİYETTEKİ ÇEŞMELER ONARILIYOR Erdemli İlçesi Koyuncu Mahallesi’nde 10 yıldır atıl vaziyette bırakılan Alacaören Çeşmesi’ni Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ,  yenileyerek, halkın kullanımına açtı. Yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mahallelerdeki çeşmeleri tek tip hale getirecek. [caption id="attachment_5151" align="alignnone" width="304"] MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Atıl vaziyetteki çeşmeler onarılıyor Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü, 10 yıldır atıl bir vaziyette bırakılan Erdemli İlçesi Koyuncu Mahallesi’ndeki Alacaören Çeşmesi’ni yeniledi.Mersin’de çeşmeler yenilenerek, tek tip hale getiriliyor.  Uzun yıllar iptal edilmiş olan içmesuyu hattının bağlama işlemini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, halkın sağlıklı içmesuyu tüketiminin yolunu açtı. Bundan sonra da ihtiyaç duyulan noktalarda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde tek tip çeşmeler inşa edecek. MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR [caption id="attachment_5153" align="alignnone" width="540"] MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Modern bir görünüme sahip hale getirilen Alacaören Çeşmesi vatandaşın beğenisi kazandı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla, Erdemli’nin Koyuncu Mahallesi’nde yer alan ve 15 yıl önce yapılıp, 10 yıldır  atıl vaziyette bırakılan çeşme modern bir görüntüye kavuşturuldu. Su bağlantısı kesik olan ve kötü bir durumda bırakılan çeşme yenilenerek, çalışır hale getirildi. MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR [caption id="attachment_5155" align="alignnone" width="540"] MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı-Erdemli Şube Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi yapılan Alacaören Çeşmesi’nin  mermer, bakım ve onarım çalışmaları da MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Çeşmenin mermer bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirerek daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşturan Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü, tespit ettiği ve ihtiyaç duyulan yerlerde de aynı çalışmaları yapmaya devam edecek. Alacaören Çeşmesi’nin çevre düzenlemesi de yapıldı Çevre düzelmesine de önem veren Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, Alacaören Çeşmesi’nin parke yapım işi kapsamında 30 metrekare parke döşerken, çeşmenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 6 adet palmiye ve 4 adet İsrail kauçuk ağacı dikildi. Bahçe grubu çalışmalarında 3 adet oturma bankı, 2 adet çöp konteyneri ve su saati muhafaza kapak işleri yapıldı.
MERSİN’DE ÇEŞME OPERASYONU,ÇEŞMELER TEK TİP OLUYOR BÜYÜKŞEHİR ÇEŞMELERİ TEK TİP HALE GETİRİYOR  ATIL VAZİYETTEKİ ÇEŞMELER ONARILIYOR Erdemli İlçesi Koyuncu Mahallesi’nde 10 yıldır atıl vaziyette bırakılan Alacaören Çeşmesi’ni Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ,  yenileyerek, halkın kullanımına açtı. Yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mahallelerdeki çeşmeleri tek tip hale getirecek. [caption id="attachment_5151" align="alignnone" width="304"]MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Atıl vaziyetteki çeşmeler onarılıyor Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü, 10 yıldır atıl bir vaziyette bırakılan Erdemli İlçesi Koyuncu Mahallesi’ndeki Alacaören Çeşmesi’ni yeniledi.Mersin’de çeşmeler yenilenerek, tek tip hale getiriliyor.  Uzun yıllar iptal edilmiş olan içmesuyu hattının bağlama işlemini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, halkın sağlıklı içmesuyu tüketiminin yolunu açtı. Bundan sonra da ihtiyaç duyulan noktalarda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde tek tip çeşmeler inşa edecek. MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR [caption id="attachment_5153" align="alignnone" width="540"]MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Modern bir görünüme sahip hale getirilen Alacaören Çeşmesi vatandaşın beğenisi kazandı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla, Erdemli’nin Koyuncu Mahallesi’nde yer alan ve 15 yıl önce yapılıp, 10 yıldır  atıl vaziyette bırakılan çeşme modern bir görüntüye kavuşturuldu. Su bağlantısı kesik olan ve kötü bir durumda bırakılan çeşme yenilenerek, çalışır hale getirildi. MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR [caption id="attachment_5155" align="alignnone" width="540"]MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR MERSIN'DE CESMELER YENILENIP TEK TIP OLUYOR[/caption] Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı-Erdemli Şube Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi yapılan Alacaören Çeşmesi’nin  mermer, bakım ve onarım çalışmaları da MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Çeşmenin mermer bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirerek daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşturan Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü, tespit ettiği ve ihtiyaç duyulan yerlerde de aynı çalışmaları yapmaya devam edecek. Alacaören Çeşmesi’nin çevre düzenlemesi de yapıldı Çevre düzelmesine de önem veren Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, Alacaören Çeşmesi’nin parke yapım işi kapsamında 30 metrekare parke döşerken, çeşmenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 6 adet palmiye ve 4 adet İsrail kauçuk ağacı dikildi. Bahçe grubu çalışmalarında 3 adet oturma bankı, 2 adet çöp konteyneri ve su saati muhafaza kapak işleri yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.