lösev

Çukurova Havaalanı projesi belirsizlikler arasında kalmaya devam ediyor

06.05.2019 - 08:15, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3378+ kez okundu.
 

Çukurova Havaalanı projesi belirsizlikler arasında kalmaya devam ediyor

Mersin'in geleceğini şekillendirecek projeler arasında yer alan Çukurova Havaalanı projesi belirsizlikler arasında kalmaya devam ediyor. 31  Mart  mahalli idareler  seçim öncesi Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) 12'nci yılın iş insanları ödül törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, “Havalimanının aksayan yönünü tamamen giderdik ve inşallah Mart sonu veya Nisan ayı içerisinde pisti tamamen bitmiş olacak ve ilk uçağı indireceğiz” demişti. Ancak, çalışmaların kaplumbağa hızıyla sürdüğü ifade edilen projenin ne zaman bitirileceği bilinmiyor. HAVADAN FOTOĞRAFLADI TÜRSAB Havayolu, Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı olan Numan Olcar ise, Çukurova Havaalanı'nın 2018 Kasım, 2019 Ocak ve son olarak da 2019 Nisan'da havadan çektiği fotoğraflarla projede bir arpa boyu gelişme yaşanmadığını belgeledi. Fotoğrafları sosyalmedya hesabından paylaşan Olcar, “Bugün Adana’ya alçalırken geçen ay maalesef gerçekleşmeyen ama büyüklerimizin basın demeçlerine göre “Bu ay” uçak inmesi beklenen Uluslararası Çukurova Havalimanının bugün 17.30 itibariyle güncellenmesidir. Eski tarihli resimlere bakınca inşaatın oldukça hızlanmış olduğunu unu anlayabiliyoruz” diyerek projenin bir gelişme göstermediğini berlirtti.
Mersin'in geleceğini şekillendirecek projeler arasında yer alan Çukurova Havaalanı projesi belirsizlikler arasında kalmaya devam ediyor. 31  Mart  mahalli idareler  seçim öncesi Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) 12'nci yılın iş insanları ödül törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, “Havalimanının aksayan yönünü tamamen giderdik ve inşallah Mart sonu veya Nisan ayı içerisinde pisti tamamen bitmiş olacak ve ilk uçağı indireceğiz” demişti. Ancak, çalışmaların kaplumbağa hızıyla sürdüğü ifade edilen projenin ne zaman bitirileceği bilinmiyor.

HAVADAN FOTOĞRAFLADI

TÜRSAB Havayolu, Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı olan Numan Olcar ise, Çukurova Havaalanı'nın 2018 Kasım, 2019 Ocak ve son olarak da 2019 Nisan'da havadan çektiği fotoğraflarla projede bir arpa boyu gelişme yaşanmadığını belgeledi. Fotoğrafları sosyalmedya hesabından paylaşan Olcar,
“Bugün Adana’ya alçalırken geçen ay maalesef gerçekleşmeyen ama büyüklerimizin basın demeçlerine göre “Bu ay” uçak inmesi beklenen Uluslararası Çukurova Havalimanının bugün 17.30 itibariyle güncellenmesidir. Eski tarihli resimlere bakınca inşaatın oldukça hızlanmış olduğunu unu anlayabiliyoruz”
diyerek projenin bir gelişme göstermediğini berlirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.